2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا 180_184 خیلی دوست  اما نه دیگه بیشتر از اون نمیاد بهم  وگرنه که قد بلند عشقه  ...

اره تا ۱۸۰ خوبه، یه بار از یه پسر خوشم میومد همیجوری حرف میزدیم گفت من از دخترای قدبلند خوشم میاد😐 آقا بزارید قدبلندا با قدبلندا ازدواج کنن دیگه😂

اره تا ۱۸۰ خوبه، یه بار از یه پسر خوشم میومد همیجوری حرف میزدیم گفت من از دخترای قدبلند خوشم م ...

چکار کنم اونا میان سمتم😑

بعد اینکه هرکسی یه نیمه ای داره خلاصه 

به گذاشتن ما مربوط نیست 😁

من ۱۵۳ هر کی اومد قدش بلندتر بود اخرش شوهر با قد  ۱۸۹ گیرم اومد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😶😐😶😌😶😌😌

مثل داداشم و زن داداشم لامصب هیچ جوره به هم نمی خورن🤣🤣🤣

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
چکار کنم اونا میان سمتم😑 بعد اینکه هرکسی یه نیمه ای داره خلاصه  به گذاشتن ما مربوط نیست 😁

اره اونایی که میان سمتم قدبلندن، اره دیگه بیخیال شدم بعد میگن دخترای قدکوتاه دنبال تیربرقن بابا نه والله پسرای قدکوتاه میرن دنبال دخترای قدبلند اون یکی ها هم میمونه واسه ما😂🤦‍♀️

من قدم 173 

همسرم 171 

دوست داشتم همسرم 180 باشه ولی خب نشد 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
مثل داداشم و زن داداشم لامصب هیچ جوره به هم نمی خورن🤣🤣🤣

بعد جدیدا داره میره باشگاه من یه استرسی گرفتم که نگو از این گنده تر بشه  خیلی ناجور میشه وظعیتم😶😐😶😐

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
بعد جدیدا داره میره باشگاه من یه استرسی گرفتم که نگو از این گنده تر بشه  خیلی ناجور میشه وظعیتم ...

چقد تو بغلی هستی تووو😍

کاش منم ۱۵۵بودم🥺

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
بعد جدیدا داره میره باشگاه من یه استرسی گرفتم که نگو از این گنده تر بشه  خیلی ناجور میشه وظعیتم ...

🤣🤣🤣باز تو خوب به این چیزا فکر می کنی زن داداش من میگه می خوام دیگه کفش پاشنه بلند نپوشم 

واقعا نمی دونم فازش چیه

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋