بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چکار کنم اونا میان سمتم😑 بعد اینکه هرکسی یه نیمه ای داره خلاصه به گذاشتن ما مربوط نیست 😁
اره اونایی که میان سمتم قدبلندن، اره دیگه بیخیال شدم بعد میگن دخترای قدکوتاه دنبال تیربرقن بابا نه والله پسرای قدکوتاه میرن دنبال دخترای قدبلند اون یکی ها هم میمونه واسه ما😂🤦♀️
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
بعد جدیدا داره میره باشگاه من یه استرسی گرفتم که نگو از این گنده تر بشه خیلی ناجور میشه وظعیتم ...
چقد تو بغلی هستی تووو😍
کاش منم ۱۵۵بودم🥺
خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت ✨خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و بهامید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگمخدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷 تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونمخودت مواظب دخترکم باش🤲🌸