2777
2789
عنوان

کاش میتونستم

82 بازدید | 11 پست

دلم میخواد بزنم به یه کاری چیزی

دلم میخواد کمک خرج خونه باشم

دوستم کارخونه فرشبافی دارن. بنظرتون ازش چندتا نمونه بگیرم بفروشم ببینم چجوریه درآمدش؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به جای ای کاش تمام تلاشتو بکن با نشستن و کاش گفتن هیچی درست نمیشه حتی اگر اون کارو هم نکنی کلللی ک ...

فکرم کار نمیکنه. چه کارایی؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
به جای ای کاش تمام تلاشتو بکن با نشستن و کاش گفتن هیچی درست نمیشه حتی اگر اون کارو هم نکنی کلللی ک ...

چه کارایی؟

میتونی فروش اینترنتی بزنی لوازم ارایش یا نمیدونم لباس و این چیزا قیمت مناسب اگر حرفه خاصی رو هم بل ...

خیاطی علاقه دارم ولی هییییچ بلد نیستم

میتونی فروش اینترنتی بزنی لوازم ارایش یا نمیدونم لباس و این چیزا قیمت مناسب اگر حرفه خاصی رو هم بل ...

پوشاکی الان زیاد میزنن. همه زدن تو کار خرید و فروش اینترنتی پوشاک