2777
2789
عنوان

جرم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 6754 بازدید | 86 پست
دختره با پسره حرف بزنه ک بره خواستگاریش.زیاد رابطه داشتن؟

خبر ندارم رابطشون چقدر بوده اما دو ماه پیش بکارتشو زد

و حدود چند هفته ای هست که دعواشون شده.

پسره اصلا گوش نمیده حتی منم باهاش چندبار صحبت کردم جواب درست نمیده.

من گفتم اول با خانواده صحبت کنیم چون اونطوری که من خانوادشو میشناسم به احتمال خیلی زیاد حقو بهمون میدن

مشاور روانشناس!؟ بنظرت خوب نیست با خانوادشون در میان بزاریم!؟ آخه پدر و مادرش خیلی محترمن

بله مشاور،خب دراینصورت احتمال اینکه خانواده دخترباخبربشن زیاده بااین موضوع مشکلی ندارن؟امااگه به یک مشاوره مراجعه کنن خیلی میتونن کمکشون کنن ،چون هم راه درست رو پیش روتون میزارن هم کمکتون میکنن که باهاش چطورکناربیاین چون احتمالامشاوربخوادکه باپسرهم صحبت کنه .

ولی بازهم طبق شناخت خودتون ازخانواده های هردوطرف هرکاری صلاحه انجام بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما این دوستت روشنفکری بکارت مهم نیست رو درست میدونست 😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
مشاور روانشناس!؟ بنظرت خوب نیست با خانوادشون در میان بزاریم!؟ آخه پدر و مادرش خیلی محترمن

الان پدر مادرش میگن آره پسر ما اینکارس..الان مادره میگه بچه من پیغمبر بود عیب از دختر هستً..اکه هم رفتی پیشش نگو جریان بکارت رو...مثلا بگه با هم بودیم دوسش داشتم  موقعیت خوب داشتم میخوام بدونم چرا رفته

الهی همه حال دلشون خوب باشه
پسره نمیتونه ثابت کنه ک دختره هم خواسته. اگ شکایت بشه ب عقد هم درشون میارن

کی گفته اونوقت؟؟؟

ببین اولش بود یه چیزی میتونست بره پزشکی قانونی شاید میتونست ثابت کنه

دوماه گذشته شکایت کنه دختره خیلی شیک پسره میتونه ازش شکایت کنه به جرم قذف ۸۰تا شلاق ناقابل دختره میل کنه

کارشناس حقوق هستم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
یعنی اصلا نمیشه پیداش کرد...بنظرم دختره با پسر پیدا کنه حرف بزنن .خب پسره متوجه که که چقد برا دختر ب ...

متوجه ام ذهنم نمیکشه حال دختره خوب نیست چند روزه کارم شده دلداری دادن بهش

خبر ندارم رابطشون چقدر بوده اما دو ماه پیش بکارتشو زد و حدود چند هفته ای هست که دعواشون شده. پسره ...

حق بدن و ازدواج کنن با هم یعنی؟

دیگه اون ازدواج به چه دردی میخوره؟

دل و جانم همه تو🧡s❤️

کی گفته اونوقت؟؟؟ ببین اولش بود یه چیزی میتونست بره پزشکی قانونی شاید میتونست ثابت کنه دوماه گذشته ...

خب الان راه حل چیه؟ بنظرتون؟

اثبات رو میشه از پیام ها انجام داد

الان پدر مادرش میگن آره پسر ما اینکارس..الان مادره میگه بچه من پیغمبر بود عیب از دختر هستً..اکه هم ر ...

میگم حال دختره خوب نیست قیافش مشخصه اتفاقی افتاده

بعد بریم بگیم چرا پسره رفته؟؟؟؟؟؟؟

حق بدن و ازدواج کنن با هم یعنی؟ دیگه اون ازدواج به چه دردی میخوره؟

آره بهتر از این که اینطوری نامردی کرده

اخه اینا باهم هیچ مشکلی نداشتن بعد همه جا باهم بودن

الان دختره چیکار کنه

مجبوره تا آخر عمر تنها بمونه دیگه

تا حالش خوب شه شاید چندسال طول بکشه

آره بهتر از این که اینطوری نامردی کرده اخه اینا باهم هیچ مشکلی نداشتن بعد همه جا باهم بودن الان دخ ...

چرا مجبوره؟بره دکتر زنان گاهی اوقات اصلا رابطه مشخص نمیشه و پزشکم نمیتونه تشخیص بده

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃