2777
2789
عنوان

جرم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 6864 بازدید | 86 پست
چرا بعد دوماه نمیشع؟؟

تازه اون اولش هم اثری چیزی مونده باشه میشه مویی ترشحی از اون اقا بعد دوماه چی مونده ازش 

تو قضیه بارداری بدون عقد و بکارت همیشه همه چی علیه دختر هست

باردار هم بشه هیچوقت نمیتونه مرد رو اجبار به ازدواج کنه مرد فقط باید شناسنامه بگیره تازه بچه هم از مرد ارث نمیبره چون حرام زاده هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خب الان راه حل چیه؟ بنظرتون؟ اثبات رو میشه از پیام ها انجام داد

ببین پیام هم برای اثبات انجام نمیشه میتونه نشانه در نظر بگیره قاضی همه چی به نظر قاضی هست به خودش زحمت شکایت اینا نده اگه خیلی براش مهمه پسر رو راضی به عقد کنه بعدم سریع طلاق بگیره که لااقل بگه با شوهرش بکارتش رو از دست داده البته اگه پسر قصد ازدواج باهاش رو نداره یه جوری راضیش کنه که فقط یه مدت کوتاه شوهرش باشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دکتر رفته؟؟

معاینه شده 

شاید بکارتش زایل نشده باشه 

اون احتمالش خیلی کمه بعد به هر حال مشخص میشه

نه بابا همین دوستت بگو این هفته بره ماما بگه مجردم مبخام ازدواج کنم اومدم نامه بگیرم ببین چی میگه ماما

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

وای امان از دخترا ادم اینستا میخونه اینجا میخونه که میرن بکارت از دست می‌دن به چه کنم چه کنم می افتن

اون احتمالش خیلی کمه بعد به هر حال مشخص میشه

تو دختری؟برو معاینه شو به جای اسم خودت اسم دوستت رو بگو به همین راحتی نامه سلامت براش بگیرین 

اینجوری ک من پیامو خوندم مسائله بکارت نیس دختره میخواد پسره رو مال خودش کنه خلاص

آیهان زندگی مامان سپیده 

دوست عزیز به جای اینکه طرف رو ترغیب به شکایت و اینکارا کنید اول درست فکر کنه ببینه چی میخاد قصدش چیه ؟ اون آدم بعد از شکایت مثلا چیکار کنه ،باهاش ازدواج‌کنه ؟ راضی به همچین ازدواجی هست ؟ و اصلا با شکایت دیگه صد در صد اینکارو نمیکنه ،پول میخاد ؟ میخاد خودش رو آروم منه با مجازات اون آدم ؟

با شکایت کردن اسم دختر برای همیشه توی سیستم مربوطه هست که به چه عنوانی شکایت شده ، افراد زیادی با خبر میشن بهتره اگر کاری انجام میدی عواقبش رو بپذیری و حالا که این اتفاق افتاده هم مشکلی نیست با آرامش به زندگیت برسی تا ببینی خدا چیو برات رقم میزنه و حتی بهتره به هیچکس اینو نگید حتی به فردی که وارد زندگیتون میشه 

اگر با این عنوان که حقتون بوده و اختیار بدن خودتون رو داشتید که اجازه این کارو به خودت دادی پس باید بپذیری و حتی دلیل نداره به هیچکس راجبش هیچ‌ توضیحی بدی 

دوست عزیز به جای اینکه طرف رو ترغیب به شکایت و اینکارا کنید اول درست فکر کنه ببینه چی میخاد قصدش چیه ...

بله حق با شماست اما این حرف زمانی درسته که پسره حداقل یه دلیل منطقی میاورد

و این خیلی نامردیه

من به دوستم گفتم میریم با خانوادش صحبت میکنیم حداقل از این که بشینه یه گوشه و پسره هم بره راحت دور دوراشو بزنه بهتره