2777
2789
عنوان

جرم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 6754 بازدید | 86 پست
میدونم عزیز بیشترین آسیب رودختر دیده هم ازلحاظ روحی وهم جسمی ،ب نظرمن برای حفظ آبروی هردوطرف بهتره ا ...

بعد ۲ ماه میشه

با وکیل مشورت کردم بعضیا میگن میشه یه سریام نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه که اینطوری نیستن خیلیا به ازدواج ختم میشن یا اگه طرف میره حداقل یه دلیلی داره اما این پسره دل ...

نگاه توی عقدم هم میگن رابطه کامل نباشه چون شناخت نیس شاید تو اصلا از نظر اخلاقی بهش نخوردی خب چرا این مساله ک توی این جامعه مهم هست نباید راحت بگیریم..هر چند شیطون دیکه ههمون گول میرنخ

الهی همه حال دلشون خوب باشه
خیلی دلم برای دختره سوخت واقعا سوخت...خدا راهی جلو پاش بزاره .خیلی بد آدم بلاتکلیف باشه .خانواده اش ...

ما هیچ وقت فکر جدایی نمیکردیم

دختره هم خیلی خوبه

موقعیت های خیلی زیادی داشت

همشو بخاطر این پسره رد کرد

پسره هم خیلی پیگیرش بود از اول و دوستامون همه فکر مکردیم به ازدواج ختم میشه

بعد ۲ ماه میشه با وکیل مشورت کردم بعضیا میگن میشه یه سریام نه

راه اول روامتحان کردید؟

خب وقتی وکیل که باقانون آشناییت داره گفتن میشه ،حتمامیشه ؟

بهتره بایک مشاورهم صحبت کنن شایدراه بهتری روپیشنهادکنن

راه اول روامتحان کردید؟ خب وقتی وکیل که باقانون آشناییت داره گفتن میشه ،حتمامیشه ؟ بهتره بایک مشاو ...

مشاور روانشناس!؟

بنظرت خوب نیست با خانوادشون در میان بزاریم!؟

آخه پدر و مادرش خیلی محترمن

به خانواده شم بگین تا وقتی خود پسره از عمد و بدون بهانه رفته برگردوندن احباریش حتی اکه به ازدواج ختم بشه فایده ای نداره

با توجه به اشنایی خانوادگی تون وجهه ی خوبی هم نداره

پسره ۳۰ دختر هم سن خودمه ۲۶

یعنی اصلا نمیشه پیداش کرد...بنظرم دختره با پسر پیدا کنه حرف بزنن .خب پسره متوجه که که چقد برا دختر بد شده بنظرم اکه عقد کنن یک مدت بعد جدا بشن هم بهتره..میدونی چون نمیدونم خانواده دختره بفهمنن چی میشه یا اطرافیان دختر..حالا اکه تجاوز بود قضیش فرق می کرد ولی این اختیار طرفین بود

الهی همه حال دلشون خوب باشه