2777
2789
عنوان

کنکور

148 بازدید | 22 پست

دوستان من به شدت از افسردگی رنج میبرم

۴سال پشت کنکور موندم الکی،ارزوم قبولی پزشکی بود اما چندسال اول نمیدونستم چجور بخونم وناامیدمیشدم الانم کلاسردشدم،نمیتونم هزینه مشاور هم بدم،چکارکنم؟راستی سهمیه ۲۵درصددارم

اگه ایندت برات مهمه از همین امروز یه برنامه خوب بنویس ۴سال پشت بودی پس تجربه داری و میتونی خودت برنامه ریزی کنی شروع کن به خوب درس خوندن حال روحیتم خوب میشه هرروز پیشرفت کن سهمیه هم داری و قبولیت خیلی راحت تره مطمئن باش اگه خوب بخونی همین امسال میتونی به هدفت برسی موفق باشی🌸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سهمیه داری دیگه غمت چیه🤕

‌کانال مشاوره زیاد هست سرچ کن مطالبی که لازمه رو توضیح میدن معمولا _نوتروفیل رو پیشنهاد میدم بهت 

واسه افسردگیت هم میتونی بری پسش روانپزشک و دارو مصرف کنی بهتر میشی عادیه تو سالای کنکور اکثر بچه ها تجربش میکنن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
اگه ایندت برات مهمه از همین امروز یه برنامه خوب بنویس ۴سال پشت بودی پس تجربه داری و میتونی خودت برنا ...

همش این حس میاد سراغم که نمیرسم به کنکور،دوباره ناامید میشم ،من بدون دیدن دی وی دی درسی کلا یادنمیگیرم

اره حتی یه مدت دچار پانیک اتک شدم

اشکالی نداره غصه ام نخور 

تحت نظر یه روانپزشک باش ولی حتما دارو هم مصرف کن 

درس هم شروع کردی باز یه تایمی برای استراحت و تفریحت بزار که فشار زیاد نیاد روت و اذیت بشی 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
مرسی از راهنماییت عزیزم،ولی اگه دکتر نرم دارو مصرف نکنم نمیشه؟

ببین یه وقتایی آدم ناراحته از موضوعی،وقتی میگرده دنبال علتش پیدا میکنه و میدونه اگه حل شه دوباره خوشحال میشه 

یه وقتایی نه،تو ناراحتی خیلیم ناراحتی اما خودتم نمیدونی ازچی حتی شده واسه غصه و مشکل بقیه،غصه میخوری و ناراحت میشی چون ذهنت و ضمیرناخودآگاهت دنبال ناراحتی میگرده 

چون دایره امنش دایره ناراحتیه 

چون اونجوری دیگه سخت نمیگیری بهش،چون مجبور نیست مسئولیتاش رو درست انجام بده 

و نهایتا آدم به کسی تبدیل میشه که نه انگیزه انجام دادن کاری رو داره،حتی کارایی که قبلا ازش لذت میبرد نه حوصله فکر کردن به گذشته رو داره 

اگه آدمی هستی که ناراحتی چرا میشه خوبم میشه 

یه دور بزن بیرون شهر تو هوای آزاد یه بستنی شده بخور آهنگ گوش بده افکارت رونظم بده شبی چندصفحه کتاب خوب بخون حالت خوب میشه 

اگه افسرده‌ای میگم نمیشه،چون هرچقدر تلاش کنی روحت خسته تر میشه چون تو اوج خوشحالیم باز یه چیزی پیدا میکنی که غصه اشو بخوری 

این آدم باید قبول کنه این دوره از زندگیشو حتی شده با قرص و دارو 

چون نیاز به کمک و حمایت داره که اصلا بتونه باخودش کنار بیاد 

نیاز به کمک داره که بتونه به خودش فرصت زندگی راحت و دوباره رو بده

به هرحال تصمیم با خودته ببین ازپسش بر میای یا نه 

ببین یه وقتایی آدم ناراحته از موضوعی،وقتی میگرده دنبال علتش پیدا میکنه و میدونه اگه حل شه دوباره خوش ...

خیلی توضیحاتت مفیدبودمرسی که وقت گذاشتی و تایپ کردی،من دقیقا اون آدمی ام که با هیچی الان خوشحال نمیشم ..همینکه میخوام درس بخونم یه حس دپرسی میاد سراغم که فقط زل میزنم به کتاب و انگار انرژی ذهنم گرفته میشه..من امسال آخرین سالی هس که میتونم کنکور بدم و دلم واقعا میخواد پزشکی قبول شم اما واقعا نیاز به کمک کسی دارم که منو بفهمه و هولم بده جلو..من مشکلمونتونستم حتی به خانوادم بگم..ولی خیلی حال بدیه گفتم مشاور ولی هزینه مشاورم نمیتونم بدم

نگران نباش کاش منم سهمیه تو روداشتم متولد چه سالی هستی؟ممجردی؟دیپلمی؟

اره عزیزم مجردم و متولد۷۷..گلم چ فایده سهمیه داشته باشی اما نتونی ازش استفاده کنی ..من نمیدونم واقعا چکارکنم