2777
2789
عنوان

مستاجر

58 بازدید | 9 پست

مستاجرمون خونه رو خالی کرده البته همسایه شون پیام داده،،،،،برج 5 قراردادش تموم میشه،،خودشم هیچی نگفته  یک هفته است،،،حالا موندیم زنگ بزنیم به مستاجر ببینم قضیه چیه،،،یا صبر کنیم خودش زنگ بزنه،،،،وآیا باید کرایه ماه کامل وبگیریم یا تا وقتی که نشسته ،،،البته کرایه رو همیشه دوهفته بعد از تاریخ قرارداد میریزه و

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

البته به همسایشونم اعتماد نداریم،،،راهشم دوره 5ساعت فاصله داره تا خونه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام و احترام  یعنی بدون هماهنگی و اطلاع و قبل اتمام تاریخ قرارداد تخلیه کردند؟

بله

دو سه ماه قبل زنگ زدن پول پیش و بدین لازم داریم،،منم گفتم تا مستاجر جدید نیاد نمیتونم جور کنم

بله دو سه ماه قبل زنگ زدن پول پیش و بدین لازم داریم،،منم گفتم تا مستاجر جدید نیاد نمیتونم جور کنم

زنده باشید 

طبق قرارداد و تبصره هاش کاملا حق با شماست 

شما می‌توانید تا اتمام پایان قراداد تون هزینه اجاره بها رو بگیرید و چنانچه پرداخت نکردند از مبلغ ودیعه کسر کنید 

منتها با توجه به خالی کردن واحد فوق، انتظار می‌رود شما همکاری و هماهنگی لازم را جهت تامین مستاجر فراهم کنید تا ایشون بیشتر از این متضرر نشوند 🙏

🌹🌹 آقا هستم 🌹🌹برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 🙏🌹🙏
زنده باشید  طبق قرارداد و تبصره هاش کاملا حق با شماست  شما می‌توانید تا اتمام پایان قراد ...

زنده باشید

قطعا ولی مستاجر هیچ اطلاعی نداده،،،یا از همسایشون خواسته به ما پیام بدن،،،و منتظر تا من تماس بگیرم

و دو ماه پیش نگفت میخواد تخلیه کنه گفت پول و برای کاری لازم داره

زنده باشید قطعا ولی مستاجر هیچ اطلاعی نداده،،،یا از همسایشون خواسته به ما پیام بدن،،،و منتظر تا من ...

بزرگوارید 

به هرحال با کشمکش شرایط بدتر خواهد شد خواهر من 

بهتره تماس بگیرید و جویای تخلیه شوید 

هرچند وظیفه ایشون است 

شمام سری به واحد فوق بزنید تا کم و کسری یا مشکلی پیش نیومده باشد 

🙏

🌹🌹 آقا هستم 🌹🌹برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 🙏🌹🙏
بزرگوارید  به هرحال با کشمکش شرایط بدتر خواهد شد خواهر من  بهتره تماس بگیرید و جویای تخل ...

ممنون از راهنماییتون،،،سلامت باشید