2777
2789
عنوان

میشه بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
چادرم عربیه.بعد خیلی شیکه زیرش همه جورتیپی میزنم

عزیزم شیک بودن چادر رو واقعا درک نمیکنم

نمیخوام چیزی بگم ک ناراحتتون کنم 

اما دوست عزیزم صورتی در کنار مشکی خیلی نمای بیشتری داره

تصوب کن از دور یه خانم چادری با کفش صورتی میاد😑😂فک میکنن سیندرلایی

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چادر عربی ، لبنانی و دانشجویی دارم  بحث اینه ک حرمتش باید حفظ شه از لحاظ شرعی هم رنگای این ...

حرمتشو حفظ میکتم ولی هیچ جا دین نگفته ب خودت نرسی بی حجابی وبی دین. و نگفته که.محدود شی.ب هرحال من اعتقاد دارم ادم خودش باید خوب باشه. حجاب فقط ظاهرنیس. انقدرادم باپوشش کامل دیدم ولی اخلاقشون صفر.

دیروز پوشیدم خیلی بدنما شداخه کفشش ظریفه

رنگ پا بپوش

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

عزیزم اول اینکه خیلی خوشحالم که جوونی خودت رو حفظ میکنی و لباسای رنگ شاد میپوشی😍

و از همه بیشتر واقعا مفتخر شدم که با این حرفا هنوز سعی داری چادر بپوشی😎😍😍😍

اما واقعیت اینکه زیبایی چادر به سنگین بودن رنگ و  حفظ کردن ارزش خوده چادره که به شخص چادری ارزش میده 

منم چادر عربی ، لبنانی و دانشجویی دارم  بحث اینه ک حرمتش باید حفظ شه از لحاظ شرعی هم رنگای این ...

ناراحت نشی ولی کجای شرع گفته زنگ شاد مناسب اجتماع نیست والا ما بختیاری هستیم مگه وقتی عزا داریم یا ماه محرم مشکی بپوشیم وگرنه تو کمد هامون زنگ تیره یا خنثی به ندرت یافت میشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
دارم کفش ولی خب اینم خوشگله. حالا باشلواردمپاخیلی شیکه ولی با جذب مشکل داره 

ررنگ شاد پوشیدن عیب نیست کالج پوشیدن هم عیب نیست من فقط با جوراب جالب نیست به حرف اینا توجه نکن کجای دین گفته رنگ شاد نپوشید امام جواد علیه السلام صورتی می‌پوشیدند همیشه تیپ شاد بپوش

حالا من تو فکرم شلوار زاپدار بگیرم

تازه که مد شده بود 

رفتم بگیرم خواهرم رایم رو زد

گفت بدرد تین ایجرا میخوره

الان میبینم سن بالاتر از منم میپوشن

البته همون موقع هم دیدم ولی جسارتش رو نداشتم بگیرم

ناراحت نشی ولی کجای شرع گفته زنگ شاد مناسب اجتماع نیست والا ما بختیاری هستیم مگه وقتی عزا داریم یا م ...

ای جانم بختیاریا که عشقن با اون لباسای قشنگشون 😍

نه ببین زیر چادر درست نیس عزیزم 

چادر برا اینه که بپوشونه زیباییا رو که نامحرم نبینه

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
ای جانم بختیاریا که عشقن با اون لباسای قشنگشون 😍 نه ببین زیر چادر درست نیس عزیزم  چادر برا ا ...

فدات بشم عزیزم خوب به نظرم هم هر چی برای جلب توجه باشه خوب نیست ولی ما همه لباس رنگی میپوشیم یه چیز عادیه البته اینجا بجز این نسل جدید تازه به دوران رسیده قبل اینکه زناشون حجاب داشته باشن مردامون حیا دارن والا تا حالا تو جمع فامیل یا عروسی چیزی با اینکه تو هم مختلط هستیم ندیدم یه مرد بی غیرت یا چشم چرون چند سال پیش یه پسره بود تو عروسی زل زده بود به یه دختره بیچاره بعدا فهمیدیم قصدش ازدواج بود ده تا از پسرای فامیل انقد زدنش که تا یه هفته تو بیمارستان بستری بود تازه اون پسرا به پسره بیشتر نزدیک بودن ولی غیرتشون اجازه نمی‌داد نمیدونم چرا جامعه داره مردای بی غیرت تربیت میکنه نسل جدید انگار از یه جنس دیگه هستن رگ و ریشه و غیرت توشون مرده