2777
2789
عنوان

میشه بگید؟

260 بازدید | 28 پست

بچه ها من کفشم کالج صورتیه.شلوارم جذبه. چادرمیپوشم.حالا با کفشم چجورجورابی بپوشم؟اخه باچادرنمیشه جوراب کالج پوشید چون روی پامشخصه. میشه بگید چ جورابی بپوشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوراب مشکی ضخیم اسپرت هارو

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
کلا کالج صورتی و شلوار جذب با چادر همخوانی نداره

میخواستم بگم روم نشد

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

حجاب برای پوشیدن زیبایی هاست و چادر هم همینطور

درک نمیکنم که چطور زیر چادر با کفش صورتی و شلوار جذب زیبایی ها پوشیده میشه

میدونم الان همه میریزن سرم اما هر پوششی یه شانی داره و شان چادر کالج 

صورتی با شلوار جذب نیست 

این حجاب خدایی نیی متاسفانه

دیروز پوشیدم خیلی بدنما شداخه کفشش ظریفه 

خب شلوارتم ک جذب گل🙁

صورتی ک خوبه 

جوراب شیشه ایی رنگ پا

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
میخواستم بگم روم نشد

خودم چادریم 

باید تیپ ادم و لباساش با هم همخوانی داشته باشه 

کالج صورتی هم دارم وقتی دوتایی با هم میریم جای خلوت که کسی نیس میپوشم بدون چادر 

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
چادرم عربیه.بعد خیلی شیکه زیرش همه جورتیپی میزنم

منم چادر عربی ، لبنانی و دانشجویی دارم 

بحث اینه ک حرمتش باید حفظ شه از لحاظ شرعی هم رنگای این مدلی درست نیس تو اجتماع

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭