2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
خب شایدم از روزه شروع نشده خود من عفونتی ک میگم برای بعد روزه گرفتنه ولی میدونم دلیلش سرمایی ک به کل ...

من‌چندین سال درگیر بودم تازه بهتر شدم رفتم پیش یه دکتر فوق تخصص گفتم‌ دلیلش چیه حتی بهش نگفتم روزه گرفتم گفت گرسنگی طولانی کشیدی دلیلش اینه مثلا تو جاده ماشینت خرابه و درگیر میشی از خودت غافل میشی و معده ات داغون میشه اینو دقیق بهم گفت ولی من میدونستم روزه چقد ضرر داره برام هر دفعه میگرفتم بدتر میشدم 

گرسنگی و تشنگی و یهو پرخوری و پرنوشی معده سکته میکنه😐💔

فک‌کنم کله سحر پا شی اونهمه بخوری غذا 🤢از فکرش هم حالم بهم میخوره بعد بخوابی من یادمه بالا اوردم یه بار بعد سحری خوابیدم بعد یهو گررررررسنه تشنه دوباره شب بخوری و بخوابی البته بعضی ها بدن اشون قوی یهددیگه من ضعف دارم تو سیستم گوارشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک‌کنم کله سحر پا شی اونهمه بخوری غذا 🤢از فکرش هم حالم بهم میخوره بعد بخوابی من یادمه بالا اوردم یه ...

قیافه معده اون لحظه

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐

چون شاید باورت نشه ..که موی خانم برای آقایون یکی از محرک های اصلیه شکر خدا 😂شما بادیدن دست زمخت مرد با یه خروار مو چیزیت میشه ؟اصللا

اما آقایون با دیدن دست ظریف شما قطعا چیزیشون میشه 😂

به طور کل زیبایی در زن خلاصه شده ...اینطور به قضیه فکر کن که انقدر مردا شل هستن 😂که شما واسه امنیت خودت اینکارو میکنی 

چون شاید باورت نشه ..که موی خانم برای آقایون یکی از محرک های اصلیه شکر خدا 😂شما بادیدن دست زمخت مرد ...

چرا همش میخواین یه طوری جلوه بدین که انگار خانم تحریک نیمشه یا مردا همشون زشت و بدریختن؟ 

اتفاقا همون موهای بدن یا بازو و هیکل یه مرد ممکنه خانمو تحریک کنه ولی تا حالا نگفتن خانما تجاوز کردن مردا حجاب داشته باشن 

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
اینا دیه اس ربطی به ارزش نداره کل دندونا اندازه یه نفره یک چشم یک نفر

میدونم اخه خیلی ارزش تو ارزش شد😁 منم منظورم این بود که این حکم معنیش این نیست که بیضه مرد از زن با ارزش تره

اه حالم بهم خورد انقد بیضه بیضه کردم 😅من دیگه حرفی ندارم امیدوارم دوستان به جواب برسن

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم. 
👏👏👌

خواهش میکنم من متعلق به همتونم🙂😄😂😂😂❤️

یعنی این همه استیکر خنده که گذاشتم مشخص نبود چی میگم یا چی ؟ 

شت😂 ببخش اشتباه برداشت کردم😂 خلاصه که حرفم باهات یکی بود درست نخوندم😂❤️

اون موقع ها زمان قدیم چون مردها کار میکردن و پول در میوردن دیه مرد بیشتر بوده ولی الان باید این قانو ...

دوست عزیز اگه یه مرد یا یه خانمی  کشته بشه دیه رو که توی قبرش نمیزارن دیه متعلق به ورثه هست حالا وقتی یه آقا کشته میشه دیه تعلق میگیره به همسر(زن) و فرزندان و اگه زن کشته بشه دیه متعلق میگیره به همسرش. 

در واقع بازماندگان آقاچون زن و کودک هستن پول بیشتری میگیرن نسبت به اینکه که بازمانده آقا باشه چون. 

فقط باید از یه طرف دیگه به مسئله نگاه کنی تا متوجه بشی این دیه دوبرابر به نفع خانم هاست تا آقایون

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دیگه اونو خودمون میدونیم و خدامون😕 البته اینم بگم که اگه تو دین سوالی بود باید از مرجع و بقیه پرسید ...

تا به حال از این دیدگاه به جهنم نگاه نکرده بودم که جهنم پر خواننده و بازیگرای مشهوره همه میزنن و می‌رقصند

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
واقعا اینجوری نیست اگه یه مرد جذاب باشه چرا چندشمون بشه.   اگه زن هم خوشگل باشه تحریک کننده اس ...

من مرد واقعا خوشگل یه بار دیدم. اصلا به عمرم مرد اینطوری ندیده بودم از نزدیک. ولی تحریک نشدم. فقط دوست داشتم به صورتش نگاه کنم تا بیشتر خوشگلیشو ببینم. این تحریک شدن نیست. ضمن اینکه یکی از علتایی که بیشتر ازش خوشم اومد تیپ و ظاهر موجه‌ش بود. شاید اگه ولنگار لباس پوشیده بود تا این اندازه زیباییش به چشمم نمیومد. ولی بازم میگم این تحریک شدن نیست. اینکه خانمی یه آقا ببینه و خوشش بیاد با مردی که یه خانم ببینه و تحریک بشه به خاطر نوع پوششی که خانم داره زمین تا آسمون فرق داره. نمیدونم دیگه چطور توضیح بدم که زشت نباشه.