2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که سالم بودم  قدیم ها می گرفتم میرفتم زیر سرم از شدت سردرد و افت فشار بعد هم یه بار هم ...

دکتر گفت مشکل روزه گرفتنه ؟

البته روزه برای بعضیا واجب نیست شاید مشکل از ی جا دیگه بوده مثلا زخم معده چیزی از قبل داشتی الان من خودم عفونت کلیه دارم بعد بگم روزه باعثش شده ؟😶یکم غیرمنطقیه 

😂ای بابا من از بحث خوشم میاد فقط توهین نباشه نی نی یار هم بی دلیل کاری نمیکنه  دوست داشتی درخ ...

نه بعضیا بدون توهینم تحمل نمیکنن😂😂💔💔

نه عزیزم دوس ندارم باعث تردید بشم هرکس بخواد خودش میره دنبالش دیگه

فقط با دلیل و مدرک دانشمندی که میگه فایده داره کیه یا اونیکه میگه ضرر داره کدوم دانشمنده

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
منم همینطور دیگه سیم کارت ندارم 🤣

😂😂😂

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
دکتر گفت مشکل روزه گرفتنه ؟ البته روزه برای بعضیا واجب نیست شاید مشکل از ی جا دیگه بوده مثلا زخم مع ...

اره دکتر کلی دعوام کرد گفت نباید میگرفتی  کوچیک بودم چندین ساله دیگه نمیگیرم دکتر گفته هیچ وقت گرسنگی به خودت نده زیاد هم نخور متعادل گفت بخور راستش قبلش درد معده نداشتم از روزه گرفتن شروع شد 

نه بعضیا بدون توهینم تحمل نمیکنن😂😂💔💔 نه عزیزم دوس ندارم باعث تردید بشم هرکس بخواد خودش میره دنب ...

😂😂والا من تو سایت فواید روزه رو دیدم اینکه بخوتم کتاب بگم یا دانشمندی نام ببرم اطلاعی ندادم ولی حرفت باعث شد حتما پیگیر اینم بشم 😂😂

😂😂والا من تو سایت فواید روزه رو دیدم اینکه بخوتم کتاب بگم یا دانشمندی نام ببرم اطلاعی ندادم ولی حر ...

موفق باشی جانکم😄❤️

😂😂والا من تو سایت فواید روزه رو دیدم اینکه بخوتم کتاب بگم یا دانشمندی نام ببرم اطلاعی ندادم ولی حر ...

من بدنم وقتی که درست و به اندازه میخورم مشکلی نداره ولی گرسنگی بکشم داغون میشم تو نزن فواید روزه گرفتن بزن عوارض گرسنگی و تشنگی  ایننوری میفهمی واقعیتو حتی ممکنه باعث دیابت بشه 

اره دکتر کلی دعوام کرد گفت نباید میگرفتی  کوچیک بودم چندین ساله دیگه نمیگیرم دکتر گفته هیچ وقت ...

خب شایدم از روزه شروع نشده خود من عفونتی ک میگم برای بعد روزه گرفتنه ولی میدونم دلیلش سرمایی ک به کلیه هام دادمه 

اگه دکتر گفته نگیر خب نگیر ک اذیت نشی 

من بدنم وقتی که درست و به اندازه میخورم مشکلی نداره ولی گرسنگی بکشم داغون میشم تو نزن فواید روزه گرف ...

گرسنگی و تشنگی و یهو پرخوری و پرنوشی

معده سکته میکنه😐💔

من بدنم وقتی که درست و به اندازه میخورم مشکلی نداره ولی گرسنگی بکشم داغون میشم تو نزن فواید روزه گرف ...

😶خب گرسنگی فقط برای روزه نمیشه مثلا شاید یکی ی روز کامل سه وعده نخوره بشه گرسنگی 

ارع گرسنگی هم عوارض داره میدونم خودم دو سه بار سر همین گرسنگی و افت فشار سرگیجه گرفتم دیونه بازی در اوردم 😂😂من ک یادم نمیاد میگفتن سرمو میکوبیدم زمین الله اعلم ترسیده بودن ملت