2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگ اذیتت میکنن ک میترسی

من ندیدم فقط میترسم

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
نترس تا خودمون نخوایم کاری بهمون ندارن

برام دعاکنید😭

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
خو ندیدی ترس ندارع دیگ

نمیدونم فقط میترسم

خونه تنهایی؟چرا انقد میترسی؟

اره شوهرم بعضی شبا شیفته 

اره شوهرم بعضی شبا شیفته 

نترس عزیزم آیت الکرسی بخون فوت کن به خودت هیچی نمیشه...من زن حامله میشناسم شب تنها تو خونه ازمابهترون دار مونده ککشم نگزیده...بابام شب تنها تو خونه از مابهترون دارمونتا صبح خوابیده هیچیش نشده شماکه الحمدالله خونتون موردی نداره 

نترس عزیزم آیت الکرسی بخون فوت کن به خودت هیچی نمیشه...من زن حامله میشناسم شب تنها تو خونه ازمابهترو ...

نمیدونم گلم ممنون از محبتت خبلی ترسوهستم

نمیدونم گلم ممنون از محبتت خبلی ترسوهستم

عزیزم بذار بهت یه جیز بگم خودمم ترسو بودم حتی دیدمم با چشمم ولی نه سکته کردم نه دیوونه شدم اونا جرات صدمه زدن بهت رو ندارن صبح که بشه به ترسای الانت میخندی

2790
2778
2791
2779
2792