2821
2789
عنوان

من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست
عزیزم بذار بهت یه جیز بگم خودمم ترسو بودم حتی دیدمم با چشمم ولی نه سکته کردم نه دیوونه شدم اونا جرات ...

خیلی ترسناکند...؟؟ من نمیخنذم فقط کارم گریس دیگه از خودم و تزسهام خسته شدم

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
خیلی ترسناکند...؟؟ من نمیخنذم فقط کارم گریس دیگه از خودم و تزسهام خسته شدم

صورتشو ندیدم...عزیزم اونا شکل مائن فقط از جنس آتیشن و یه سری قدرتا مث طی الارض و ذهن خوانی و... دارن که ما نداریم والا نه پاهاشون سم دارع نه چشاشون یه جوریه اینا همش الکیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صورتشو ندیدم...عزیزم اونا شکل مائن فقط از جنس آتیشن و یه سری قدرتا مث طی الارض و ذهن خوانی و... دارن ...

ممنون ک میخوای ارومم کنی.. برام دعا کن قلبم خیلی درد میکنه و تنهایی تو شهره غریبم دارم دیونه مبشم

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
سپردمت به خدا گلم اصلا نترس

ممنونم ازت ک تاهمینجا دلداریم دادی...اونا میفهمن ماازشون میترسیم

آره گلم ذهن رو میخونن...خوبی الان؟😁

اره بهترم... ممنون ازت