2777
2789
سلام دوستان.من 39 هفتم داره تموم میشه.دکترمم معاینم کرد 4 شنبه گفت امروز فردایی زایمان میکنی.درد هم دارم.دیروز هم یه عالمه پیاده روی کردم.دیشب هم زیر دلم عجیب درد میکرد.طوری که خواب میرفتم بعد از درد بیدار میشدم دوباره خواب میرفتم.ولی دردم شدید تر نشده.دیشب هم گلاب به روتون اسهال شدم.الانم درد دارم.چه کار کنم درداش منظم تر بشه؟
چه عجله ایه؟ حالا وقت هست. یه موقعها تا 42 هفته هم طول میکشه
یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید آمپول کورتون مال سزارین هست نه کسی که تو چهل هفته میخواد طبیعی بیاره در ضمن عجله نکنید سر وقت زایمان میکنید فقط بصورت منظم پیاده روی و قر دادن خیلی موثره، خوردن شربت زعفران هم خوبه البته اگر دکترتون اجازه میده ولی تخم شوید به هیچ وجه چون فقط درد کاذب ایجاد میکنه و دهانه رحم باز نمیشه.
وای ستاره شب چطوری میتونی به این راحتی با زایمان طبیعی روبرو شی,خوشبحالت,من 38هفته تمام هستم و چندروزه درد دارم,هر روزی که میگذره ترسم بیشتر میشه انگار میخوام بمیرم
تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
ستاره جون هیوسن دهنه رحم رو شل می کنه سر بچه راحت تر میاد پایین دردها ریتمیک میشه....تو بیمارستان روتین به همه می زنن ..من خودم ماما هستم ...ولی خوب عجله نداشته باشه..حواست به حرکتای بچه باشه..
39 هفتگی که دیگه ریه کاملا رسیده آمپول نمیخواد!
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
گیلاس جان زایمان که ترس نداره فقط باید بلد باشی خوب زور بزنی هرچی هم هفته های اخر فعالیتت بیشتر باشه زودتر و راحت تر زایمان میکنی من 38 هفته بدون درد5 سانت رحمم باز شد فقط بخاطر اینکه پیاده رویم زیاد بود و روز زایمانم هم 5 بار پله ها رو بالا پایین کردم(طبقه ی پنجم هستیم)
این نیز بگذرد
من تا حالا استراحت مطلق بودم قرار بوده سز بشم دکترم رفته سفر,این دکتر جایگزینه قبول نمیکنه سزارینم کنه,کمرم بخاطر سیاتیک داغونه اصلا پیاده روی هم نمیتونم کنم,آسم هم دارم وقتی پنجاه متر راه برم هم فلج میشم و هم دیگه نفسم بالا نمیاد,بدنم اصلا واسه زایمان طبیعی آماده نیست
تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
خوب من پسر اولم طبیعی بود.این هم مجبورم طبیعی باشم.اما دقتی بیفتی تو پروسش دیگه تحمل میکنی.من میخوام دردام جوری باشه که رسیدم بیمارستان زایمان کنم.یعنی خیلی تو بیمارستان علاف نشم.گیلاس جان ارامش داشته باش.تا روز زایمانت دکترت هم میاد.نترس.ترس بدتر میکنه.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز