2777
2789
عنوان

ب هم فکری نیازدارم لطفا بیاین

43 بازدید | 10 پست

شوهرم راننده بلدوزره ماهی۶ تومن حقوقشه ازصب تاشب سرکاره منم تنهام شرمون کوچیکه هیچکسم نیس خیلی سختمه و حوصلم میره...حالا عمم پیشنهادداده بیاین تهران باهم خونه بگیریم دوطبقه زندگی کنیم،اونا مغازه عطاری دارن میگه باهم شریکی ادارش کنیم شوهرت میتونه بره سر ی کار دیگ هم شوهر عمم بره میتونیم من و عمم هم بچرخونیم مغازه رو...از ی طرفم نمیدونم کار براشوهرم پیدا میشه اونجا یانه خیلی دو دلم نمیدونم چیکارکنم خودش ک میگ سود میکنین از ی طرفم برم اونجا میدونم باهمیم حوصلمم سرنمیره ادمای خوبین....واقعا بدجوری دو دل شدم نمیتونم درست تصمیم بگیرم لطفا کمکم کنید راهنمایی کنین...اونا برن سرکار دوتایی باعمم میتونیم کاردرمنزلم انجام بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اونا تضمین میکنن ک برا شوهرت کار پیدا میشه؟؟؟؟ اگر میدونی و مطمنی کار پیدا میشه برو 

تهران ک کار زیاده،،شوهرم کارش ی جوریه ک ی جاثابت نیس ...نمیدونم واقعا بشه یانه اما اینجاافسردگی گرفتم واقعا خیلی تنهام

تهران ک کار زیاده،،شوهرم کارش ی جوریه ک ی جاثابت نیس ...نمیدونم واقعا بشه یانه اما اینجاافسردگی گرفت ...

مهم و اولویت خودتی خوشگله 

ولی اینجوری نشه ک کار پیدا نشه برا شوهرت بعد هی منت بزاره

ولی بنظرم برو تهران انشالا کارم پیدا میشه 

شوهرتم ک کارش ثابت نیست 

حالا با مامانت هم مشورت بکن

نه بابا تهران زندگي كردن سخته  اجاره خونه ها بالاي شش ميليونه  مخارج زندگيش سر به فلك مي ...

میگ اگ شد ماخونه میخریم پایین مارو رهن کنین چندسال میتونین بشینین اگ هم نخریدیم باهم ی جارو رهن میکنیم البته تهران نیس شهرقدسه....از ی طرفم کار شوهرم ثابت نیس هرباری شهره 

مهم و اولویت خودتی خوشگله  ولی اینجوری نشه ک کار پیدا نشه برا شوهرت بعد هی منت بزاره ولی بنظر ...

از ی طرف میگ مغازه هم شریکی کارمیکنیم...واقعا اینجا احساس خفگی میکنم اونجا دورم شلوغه حتی خودمم میتونم کار کنم ولی توشهر خودم واقعا کار برا زن نیس...