zarei7378 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 3101 عنوان ب هم فکری نیازدارم لطفا بیاین 43 بازدید | 10 پست شوهرم راننده بلدوزره ماهی۶ تومن حقوقشه ازصب تاشب سرکاره منم تنهام شرمون کوچیکه هیچکسم نیس خیلی سختمه و حوصلم میره...حالا عمم پیشنهادداده بیاین تهران باهم خونه بگیریم دوطبقه زندگی کنیم،اونا مغازه عطاری دارن میگه باهم شریکی ادارش کنیم شوهرت میتونه بره سر ی کار دیگ هم شوهر عمم بره میتونیم من و عمم هم بچرخونیم مغازه رو...از ی طرفم نمیدونم کار براشوهرم پیدا میشه اونجا یانه خیلی دو دلم نمیدونم چیکارکنم خودش ک میگ سود میکنین از ی طرفم برم اونجا میدونم باهمیم حوصلمم سرنمیره ادمای خوبین....واقعا بدجوری دو دل شدم نمیتونم درست تصمیم بگیرم لطفا کمکم کنید راهنمایی کنین...اونا برن سرکار دوتایی باعمم میتونیم کاردرمنزلم انجام بدیم 1400/01/30 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarei7378 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 3101 نرو واقعا نمیتونم درست تصمیم بگیرم،کارشوهرمم ثابت نیس
joonمهتاب عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 170 خوب اونا تضمین میکنن ک برا شوهرت کار پیدا میشه؟؟؟؟اگر میدونی و مطمنی کار پیدا میشه برو
joonمهتاب عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 170 واقعا نمیتونم درست تصمیم بگیرم،کارشوهرمم ثابت نیس اگر ثابت نیست برو
zarei7378 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 3101 خوب اونا تضمین میکنن ک برا شوهرت کار پیدا میشه؟؟؟؟ اگر میدونی و مطمنی کار پیدا میشه برو تهران ک کار زیاده،،شوهرم کارش ی جوریه ک ی جاثابت نیس ...نمیدونم واقعا بشه یانه اما اینجاافسردگی گرفتم واقعا خیلی تنهام
کاکتووس عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 8288 نه بابا تهران زندگي كردن سخته اجاره خونه ها بالاي شش ميليونه مخارج زندگيش سر به فلك ميزاره شوهرت امنيت شغلي نداره مگه ادم رو حرف عمه رويه زندگيشو تغيير ميده
joonمهتاب عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 170 تهران ک کار زیاده،،شوهرم کارش ی جوریه ک ی جاثابت نیس ...نمیدونم واقعا بشه یانه اما اینجاافسردگی گرفت ... مهم و اولویت خودتی خوشگله ولی اینجوری نشه ک کار پیدا نشه برا شوهرت بعد هی منت بزارهولی بنظرم برو تهران انشالا کارم پیدا میشه شوهرتم ک کارش ثابت نیست حالا با مامانت هم مشورت بکن
zarei7378 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 3101 نه بابا تهران زندگي كردن سخته اجاره خونه ها بالاي شش ميليونه مخارج زندگيش سر به فلك مي ... میگ اگ شد ماخونه میخریم پایین مارو رهن کنین چندسال میتونین بشینین اگ هم نخریدیم باهم ی جارو رهن میکنیم البته تهران نیس شهرقدسه....از ی طرفم کار شوهرم ثابت نیس هرباری شهره
zarei7378 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 3101 مهم و اولویت خودتی خوشگله ولی اینجوری نشه ک کار پیدا نشه برا شوهرت بعد هی منت بزاره ولی بنظر ... از ی طرف میگ مغازه هم شریکی کارمیکنیم...واقعا اینجا احساس خفگی میکنم اونجا دورم شلوغه حتی خودمم میتونم کار کنم ولی توشهر خودم واقعا کار برا زن نیس...