2777
2789

سلام

ما هم تازه با اين مدرسه آشنا شديم ، به نظر مدرسه خوبي هست . استادا كه همه از تاملند هستند امكانات تدريس آنلاينشونم كه خيلي خوبه . برخوردشونم در اولين مراجعه بسيار خوب بود . خيلي خوب پاسخگو بودن . خودشون كه ميگفتن حتي چند ورودي در وسط سال از دبيرستاناي معروف مثل فرزانگان و ابوريحان داشتن.

ولي تا حالا كه نتونستيم اوليايي رو پيدا كنيم كه فرزندشون اين مدرسه باشه و بتونيم اطلاعات بيشتري ازشون بگيريم . 

ما براي سال دوازدهم دخترم مي خوايم احتمالا اقدام كنيم.

شما به جمع بندي رسيدين براي ثبت نام  ؟؟؟؟

من هم اگر كسي هست كه اطلاعات بيشتري داشته باشه ممنون ميشم راهنمايي كنه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ما هم تازه با اين مدرسه آشنا شديم ، به نظر مدرسه خوبي هست . استادا كه همه از تاملند هستند امكا ...

سلام وقتتون بخیر 

من فردا مصاحبه دارم با مدرسه نگرش

چطور بود؟؟

از لحاظ رتبه کنکور و…

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

راستش من تازه با این مدرسه آشنا شدم و فردا مصاحبه دارم  ولی هیچ اطلاعاتی ندارم

سلام عزیزم من ثبت نام کردم دوست داشتی شماره ای چیزی بده بیا بهت توضیح بدم راجع بهش اگه هنوز ثبت نکردی

سلام ما هم تازه با اين مدرسه آشنا شديم ، به نظر مدرسه خوبي هست . استادا كه همه از تاملند هستند امكا ...

سلام بله بنده ثبت نام کردم 

از این نظر ک معلمای خوبی داره و پیگیریشون عالیه 

اما من نگران حضوری شدن هستم اگه حضوری بشه دیگه ابن معلما نیستن ولی در هر صورت قبولی هاشون خیلی زیاد بوده برای وقتی ک حضوری بودن یا انلاین بودن پس نگران نباشبد خودم سال قبل مدرسم علامه طباطبایی بود اما اصلا پیشنهادش نمیکنم واقا مدرسه ای بود ک تنها کارش استرس بود و هیچ کمکی ب دانش اموز نمیکرد دبیراشون هم افتضاح بودن 

سلام عزیزم من ثبت نام کردم دوست داشتی شماره ای چیزی بده بیا بهت توضیح بدم راجع بهش اگه هنوز ثبت نکرد ...

سلام عزیزم .خوبی؟

من مصاحبشو رفتم به نظرم مدرسه خوبیه ؛

من مدرسه فعلی که هستم از لحاظ رتبه ی کنکور زیاد قوی نیست
دبیر های آنلاین نگرش که فوق العاده هستن:) اما دبیر های غیر حضوریش رو راستش نمی دونم و اطلاعی در دست ندارم
ممنون میشم اگر همینجا من رو راهنمایی کنین که شاید به درد دوستان دیگر هم بخورد 

خیلی ازتون ممنونم :)

سلام عزیزم .خوبی؟ من مصاحبشو رفتم به نظرم مدرسه خوبیه ؛ من مدرسه فعلی که هستم از لحاظ رتبه ی کنکور ...

سلام مرسی

من دهمم و دارم میرم یازدهم درسته دبیرای انلاینش فوق العادس و همچنبن برنامه مدرسه و برنامه ریزی کلی خیلی خوبه در مورد حضوری هم تمام قبولی هاشون رو ک برای ۹۹ زدن طبیعتا حضوری بودن بچه ها و این قبولی هارو دادن صد در صد مدرسه ای ک توی انلاین دبیرای خدبی میاره حضوری هم دبیرای خوبی داره ب نظر منم خوب بود مدرسش 🥰

سلام مرسی من دهمم و دارم میرم یازدهم درسته دبیرای انلاینش فوق العادس و همچنبن برنامه مدرسه و برنامه ...

خیلیییی ازت ممنونممممم عزیزدلممممم

ممنونم از راهنماییت 

منم احتمال زیاد این هفته میرم برای ثبت نام 

بازممم کلی ممنونممم ازت❤️

سلام بله بنده ثبت نام کردم  از این نظر ک معلمای خوبی داره و پیگیریشون عالیه  اما من نگرا ...

سلام امسال که در مدرسه نگرش بودید خوب بود؟ به حرفایي که زدن عمل کردن؟ من از تهران نیستم از شهر دیگه میخوام به صورت آنلاین در مدرسه ثبت نام کنم برای پایه دوازدهم تجربی

سلام عزیزم من ثبت نام کردم دوست داشتی شماره ای چیزی بده بیا بهت توضیح بدم راجع بهش اگه هنوز ثبت نکرد ...

سلام من امسال میخوام دخترمو ببرم نگرشلطفا از دوازدهمش برام بگین.خیلی ممنون میشم.