2777
2789
فقط یکی بهم بگه،از کجا شک کردین؟؟چیشد که به هم ربط دادین؟؟قصه ی زهرا چیه

همون خانم ک تاپیک پربازدید داشت(حس ششم داشت) اون شک کرد تاجاییکه من یادمه تاپیک اون زد

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آه قلبم💔اون همه دعایی که لایک میکردیم برامون میخوند چی پس؟ همش الکی بود☹️💔

کاش واقعا الکی باشه ، بهتر ، کی از بیماری و سرطان خوشحال میشه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ی چیزی بگم.من از شما خیلی خوشم میاد.معمولا جوابای  شوخ طبع میدین و حس میکنم خوش رو باشین.باادبم ...

ای جانم شما لطف داری به من مهربونم 😘❤️😍

واقا؟؟؟ 

اره تاپیک برگشت دوباره الان دیگه چک نکردم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
بله  دنیا رو نمیدونم چون معلوم نشد یکی هستن یا نه

باورم نمیشه

نمیتونم باور کنم

من با دلوینت تو خصوصی گاهی میحرفیدم و احوال پرسیشو میکردم بخاطر حالش

من مطمئنم که یکی نبودن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کاش واقعا الکی باشه ، بهتر ، کی از بیماری و سرطان خوشحال میشه

اره اما چطور این قدر میگفت برامون دعا میکنه دعا نکرد😥😢من به دعا هاش دلبسته بودم😥💔

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
🤣🤣🤣کلاه سرت رف بدجوررر

😥😪آقاااااا من واقعا روی دعاهاش حساب کرده بودم 🙄😌

باورم نمیشه نمیتونم باور کنم من با دلوینت تو خصوصی گاهی میحرفیدم و احوال پرسیشو میکردم بخاطر حالش ...

منم مطمئنم یکی نبودن ولی خب راجع به بیماری دلوینت شک داشتم و خدا خدا میکردم الکی باشه ،

پریا آخرین بار تاپیک زد که ثابت میکنم یکی نیستیم و بعد درخواست ترکیدن میدم

یکی هم نباشن دوست و زنداداشش یه همچیزیش که بود،همدستش بود

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اره اما چطور این قدر میگفت برامون دعا میکنه دعا نکرد😥😢من به دعا هاش دلبسته بودم😥💔

والا چی بگم منم باورش برام سخته خیلی دختر خوبی بود

اونایی که گفتن برام دعا میکنن ولی نکردن رو نمیخشم😪😪😪😑😑😑