2777
2789
فقط یکی بهم بگه،از کجا شک کردین؟؟چیشد که به هم ربط دادین؟؟قصه ی زهرا چیه

همون خانم ک تاپیک پربازدید داشت(حس ششم داشت) اون شک کرد تاجاییکه من یادمه تاپیک اون زد

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آه قلبم💔اون همه دعایی که لایک میکردیم برامون میخوند چی پس؟ همش الکی بود☹️💔

کاش واقعا الکی باشه ، بهتر ، کی از بیماری و سرطان خوشحال میشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

ی چیزی بگم.من از شما خیلی خوشم میاد.معمولا جوابای  شوخ طبع میدین و حس میکنم خوش رو باشین.باادبم ...

ای جانم شما لطف داری به من مهربونم 😘❤️😍

واقا؟؟؟ 

اره تاپیک برگشت دوباره الان دیگه چک نکردم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
بله  دنیا رو نمیدونم چون معلوم نشد یکی هستن یا نه

باورم نمیشه

نمیتونم باور کنم

من با دلوینت تو خصوصی گاهی میحرفیدم و احوال پرسیشو میکردم بخاطر حالش

من مطمئنم که یکی نبودن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کاش واقعا الکی باشه ، بهتر ، کی از بیماری و سرطان خوشحال میشه

اره اما چطور این قدر میگفت برامون دعا میکنه دعا نکرد😥😢من به دعا هاش دلبسته بودم😥💔

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
🤣🤣🤣کلاه سرت رف بدجوررر

😥😪آقاااااا من واقعا روی دعاهاش حساب کرده بودم 🙄😌

باورم نمیشه نمیتونم باور کنم من با دلوینت تو خصوصی گاهی میحرفیدم و احوال پرسیشو میکردم بخاطر حالش ...

منم مطمئنم یکی نبودن ولی خب راجع به بیماری دلوینت شک داشتم و خدا خدا میکردم الکی باشه ،

پریا آخرین بار تاپیک زد که ثابت میکنم یکی نیستیم و بعد درخواست ترکیدن میدم

یکی هم نباشن دوست و زنداداشش یه همچیزیش که بود،همدستش بود

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اره اما چطور این قدر میگفت برامون دعا میکنه دعا نکرد😥😢من به دعا هاش دلبسته بودم😥💔

والا چی بگم منم باورش برام سخته خیلی دختر خوبی بود

اونایی که گفتن برام دعا میکنن ولی نکردن رو نمیخشم😪😪😪😑😑😑