2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چوب سادگیم و‌میخورم...گرگی بوده تو لباس گوسفند....من ۲۲سالمه اون ۳۶خیلی باهم راحت بودیم

منم جاری این مدلی دارم پشت خواهر شوهرام کلی حرف میزنه جلو من بعد میبینم کلا باهاشونه عکس استوری میذارن هم اون هم خواهر شوهرم!! خیلی بدم اومد ازش اوایل بچگی کردم کلی غیبت کردم باهاش اونم بزرگتر و پخته تر بود خیلی خوب سو استفاده کرد و زیر زبونم میکشید همه چیو کلا هم در رقابت با کنه چن وقتی هم پیام داد ک باز غیبت کنه گفتم دیگه لطفا تموم کن این حرفارو دیگ نمی‌خوام راجع به خواهر شوهرا بحرفم گفت اوکی بعدم باهام سنگین شد و کلا یه شب در میون عکس با خواهر شوهرا میذارع!! منم ۲۳هستم جاریم ۳۳

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
ن رفت و آمد زیاد داشتیم..برادرشوهرکوچیکم زن گرف...بعد برادرشوهر بزرگم دعوت کرد ما موندیم و خوده جاری ...

ببین فقط کاری نکن اصلااااا توضیح نده به کسی زمان خودش درست میکنه همه چیو 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
منم جاری این مدلی دارم پشت خواهر شوهرام کلی حرف میزنه جلو من بعد میبینم کلا باهاشونه عکس استوری میذا ...

منم قبل بحث همین کارو کردم باهاش...گفتم خوشم نمیاد ازین تلفن بازیا.... انرژی منفی حرفامون ب زندگی خودم برمیگشت...حالم بده از هرچی جاریه

یه مهمونی بگیر قشنگگکک تدارک ببین چشاش درآد

خودش مهمونی گرف زنگ زد ب خاعرشوهرم گف از روی اجبار دارم این مهمونی میگیرم...ما ک نرفتیم...بعد میخاستیم ما بگیریم مادرشوعرم گف بگیری مانمیایم چون اون پسرم نیس😐😐😐..میخاستیم اون و دعوت نکنیم

شما کار درست و عقلانی رو انجام بده ....تو این وضعیت دنیا و ایران که مرگ شده یه چیز عادی و به هیچ کسم ...

پارسال انقد گرخیده بود..هیچ کس راه نمی‌داد...امسال پرو شده همه جا دلش میخواد بره...بی عقله

هیچ کار  من جات بودم کلی هم خوشحال میشدم که با این کارش باعث شد یه بهانه خوب برا رفت وامد نکرد ...

همسرم خیلی خوشحاله...میگه شناختیمش ...میگه میاد خونت حرفت و بیرون می‌بره...متنفره ازش

منم قبل بحث همین کارو کردم باهاش...گفتم خوشم نمیاد ازین تلفن بازیا.... انرژی منفی حرفامون ب زن ...

آفرین دقیقا 

الان برام چس کلاس میاد

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂