2777
2789
عنوان

یکی بگه دلونیت و دنیا همسرم چی شده .؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5017 بازدید | 261 پست
تو رو خدا اینقدررکسی رو گنده نکنین خوبه مجازیه اینجا ،چقدر راحت یکی رو تون تاثیر میذاره

من گنده نمیکنم کسی رو

پریا هم ی ادمه معمولیه مث منو تو ولی خیلی راحت دلشو شکستن اون بارداره 

کلی استرس دادن بهش حالشو بد کردن😒

اخه یادمه یه مدت بچه دار نمیشد و بعد حامله شد و تو امضاش زده بود دختره و اسمشم میخواد بزاره دلوین به ...

بله

اسم دخترش دلوين بودالبته هنوز به دنيا نيومده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که داشتی چند ساعت قبل انکار میکردی

من اصلا از دلوین حرفی نزدم 

گفتم به پری مطمئنم 

هنوز هم حرفای پریا رو باور دارم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چی شد    

میدونی کاپ کیک چرا خودشو ترکوند 

میاد یا نه 

باهاش دوست نبودم اما برام جالب بود اون ک همش اینجا بود یهو غیب شد😐

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
من گنده نمیکنم کسی رو پریا هم ی ادمه معمولیه مث منو تو ولی خیلی راحت دلشو شکستن اون بارداره  ...

فکر کنم تعلیق شد اما خواست خودش نبود

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

من در مورد این دوتا کاربر نمیدونم اما خیلیااا اینجا دارن دروغ میگن 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
من گنده نمیکنم کسی رو پریا هم ی ادمه معمولیه مث منو تو ولی خیلی راحت دلشو شکستن اون بارداره  ...

بی خیال بابا ،اگر بارداره و با جو اینجا اذیت میشع نباید بیاد 

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

میدونی کاپ کیک چرا خودشو ترکوند  میاد یا نه  باهاش دوست نبودم اما برام جالب بود اون ک هم ...

باهاش حرف میزنم 

میادش 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

لعنتی😂 زنت پرید

قندم افتاد 

بیا اب بزن منو😂