2777
2789
عنوان

یکی بگه دلونیت و دنیا همسرم چی شده .؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5017 بازدید | 261 پست
دنیا همسرم کیه؟؟ همون که بچه دار نمیشد؟ 

نه

باردار بود

دلوينت هم كه سرطان داشت

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرطان نداشته  ای پیش هم با دنیا همسرم یکی بوده هر دو ترکیدن

همشدمیگفت حالم بده همه ی تاپیکاش.....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چی گفته از کجا معلوم شده  بگو دیگههههه

هنوز نی نی یار جواب نداده چرا تعلیق شدن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من كاري با اين دوتا كاربر ندارم حرفم مخاطب خاصي نداره

اما هركاربري ك نوچه جم ميكنه بره خودش و مافيا ميزنه مطمئنا بقدري بيكار و داغونه در واقعيت ك تمام تمركزش رو روي اين سايت و دنياي مجازي گذاشته 

وگرنه من خودم ك  ي مدت خانه دار هم هستم و فعلا شاغل هم نيستم تايم ندارم اينجا خودمو معروف كنم و داستان بسازم و پيگيرباشم

انقد گیر الکی دادن بهشون پریا خودشو تعلیق کرد راحت شدین الان؟؟؟☹😒

تو رو خدا اینقدررکسی رو گنده نکنین خوبه مجازیه اینجا ،چقدر راحت یکی رو تون تاثیر میذاره

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

تو چرااااا😟😟😢😢

من به پری اعتماد دارم ولی دلوین رو نمیدونم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چطور؟! 

مازنی حرف زدین پرسیدم

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
!

چی شد