2777
2789
عنوان

درمان اگزما چیکاکنم😩😩

112 بازدید | 14 پست

توروخدا اگ راه حلی دارین بگید ۵ ۶ماهه درگیرش شدم روصورتمم هست متاسفانه کل صورتمو داغون کرده دکترم میرم فایده نداره  راه حلی نیس که کلا درمان شه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزای تند نخور یه مدت. دائما هم چربص کن.... با بتامنتازون یا کلوبتازول اینا

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

پماد dream aid استفاده کردی؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
نه 

بگیر استفاده کن و دعام کن😊

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

عزیزم اگزما درمان نداره میشه کنترلش کرد  این سه تا رو بگیر اولی شامپو که سر و بدنت رو استحمام میکنی و آب ولرم نباید داغ باشه با دومی که روغن ماساژ میدی جاهایی که درگیره و آخری هم پماده فقط یادت باشه موقع ظرف شستن باید دستکش نخی از زیر دستکش پلاستیکی دستت کنی 

پماد زیاد استفاذه کردم خوب نشذت 

اینو هم بزن 

امتحانش ضرر نداره قیمشم زیر ۲۰ تومنه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..