2777
2789
عنوان

لک صورت

107 بازدید | 17 پست

بچه ها من قبلا یه کرم استفاده کردم یه مدت یه ماهه لک ها از بین رفت ولی دوباره برگشت 

می‌خوام ببینم کسی راهی بلده که لکه ها از بین برن؟ یا کم بشن

لیزر تاثیر میزاره؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

لیزر جواب دهیش قطعی نیس گلم  کپسول منجمد استفاده کن

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیزر جواب دهیش قطعی نیس گلم  کپسول منجمد استفاده کن

کپسول منجمد چیه میشه توضیح بدی لطفا ؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

کپسول منجمد چیه میشه توضیح بدی لطفا ؟

کره ای ها استفاده میکنم تو ایرانم پیدا نمبشه از محصولات گلوتاتیون عزیزم برای رفع لکه هاس تموم لکه ها افتاب سوختگی لکه بارداری جای بخیه جای جوش لکه سودایی ک علاوه بر اون پوست هم روشنتر و سفیدتر میشه اول پوست رو یکدست میکنه برای کسایی ک زیاد لک دارن بعد شروع ب روشنتر شدن میکنه دارای تاییدیهfdaوgmpهم هست 

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
کره ای ها استفاده میکنم تو ایرانم پیدا نمبشه از محصولات گلوتاتیون عزیزم برای رفع لکه هاس تموم لکه ها ...

مرسی وقت گذاشتی عزیزم 

مرسی وقت گذاشتی عزیزم 

خواهش میکنم گلی جان

گویا میگن تاثیرش قطعی نیست

من انجام دادم ۱۶سالم بود الان ۱۹سالمه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
من انجام دادم ۱۶سالم بود الان ۱۹سالمه

همش از بین رفت ؟ 

عزیزم یکی ام اینکه ماله توام ژنتیکیه؟

همش از بین رفت ؟  عزیزم یکی ام اینکه ماله توام ژنتیکیه؟

اره منو دخترخالم داشتیم.اره ازبین رفت 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم