2821
2789
عنوان

😭 ضایع شدممم

338 بازدید | 32 پست

سلامم 

وای ضایع شدم ب شدتتت 

یه پسره هست ک خیلی از من خوشش میومد عکسامو دیده بود همش اصرار داشت ک باهم بریم بیرون 

حتی یه بار پیشنهاد دوستی داد منم ب هربهونه ایی رد کردم 

بعد دیگه بیخیال من شد 

یه روز با دوستم رفتیم بیرون این پسره و یه پسردیگه‌ ام اومدن

وقتی رفتیم دیدم پسرههه هم قده منه شاید یکی دوسانت کوتاه تر (قدم ۱۷۶)

رفتارش خیلی خوب بود

نمیدونم چرا ولی احساس میکنم شاید پیش خودش گفته خداروشکر که این دخترع قبول نکرد خیلی درازه 😭😭

😐😐😐قد بلند خیلیم جذابه اصلا ربطی به ضایع شدن نداره گلم خیلیم خوشحال باش قدت بلنده😁😂

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا😑😐😑😐

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

قدت چن تاس ؟

من ک ۱۴سالمه ۱۷۶😑😂

دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸

حستو درک میکنم منم خیلی رو قدم حساسمو همیشه فک میکنم عین زرافم تو جمعا 

واسه منم پیش اومد قدم ۱۶۹ اون ۱۷۱ بودو البته با این حال بازم اصرار داشت قبول کنم🙁😕

2790
2823
2791
2779
2792