2777
2789
عنوان

😭 ضایع شدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی درازی دیگه ۱۷۶ اخه برا زن 😐

واقعا باورم نمیشه اینقد صریح و واضح یه چیزو میکوبید تو سر آدم!!!

اولا که قد بلند با وزن مناسب بسیار زیباعه و کاملا سلیقه ایه یکی دوس داره یکی نداره...خوشت نمیاد دلیل نمیشه با این لحن بهش بگی.. خدایی واسه قدم جنسیت گذاشتید؟؟ کی تایین کرده زن باید بالای ۱۶۰ باشه یا بالای ۱۷۰ ؟ شما وقتی بدنیا اومدی خودت انتخاب کردی مگه؟؟

شما ک قدتون متوسطه و عالیه کاش من جای شما بودم 😢😢

آخه منم نسبت به اطرافیانم خیلی قدم بلنده... بنظر من بیخیال این پسره شو من یکی که عمرا به زیر ۱۸۵ راضی شم😂

این صد و نودیا واسه ماهان دیگه😂

آخه منم نسبت به اطرافیانم خیلی قدم بلنده... بنظر من بیخیال این پسره شو من یکی که عمرا به زیر ۱۸۵ راض ...

من که اصلا خوشم نمیاد ازش ولی یه مشکلی دارم همیشه نگران اینم ک بقیه درموردم چی فکر میکنن دراصل اون پسره حتیی یه کلمه درمورد قد من نگفت یا رفتاری نکرد ک از من خوشش نیومده باشه اما بازم میترسم پشت سرم مسخره کرده باشه 😭

من که اصلا خوشم نمیاد ازش ولی یه مشکلی دارم همیشه نگران اینم ک بقیه درموردم چی فکر میکنن دراصل اون پ ...

دقیقا میدونم چی میگی منم بارها این مشکل واسم پیش اومده و حس خیلی بدی میگرفتم با اینکه طرفم هیچ چیزی نگفته بود 

ولی خب وقتی خوشت نیومده ازش دلیلی نداره الکی خودتو درگیرش کنی دیگه

واقعا باورم نمیشه اینقد صریح و واضح یه چیزو میکوبید تو سر آدم!!! اولا که قد بلند با وزن مناسب بسیار ...

دلم میخواد اینطور ادمارو جر بدم

چندوقت پیشم بایکیشون دعوام شد چقدر بی ملاحظه و بی ادبن

حالا چقدر توی دلشون حسرت قد بلند رو میخورنا

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀