2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من ۳۰ کیلو کم کردم😌با نرم افزار مانکن❤فوق العادست کلا رایگانه

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

من هر راهی رفتم نتونستم لاغر شم

فقط با کالری شماری موفق شدم

از مانکن استفاده میکنم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

خیلی دلم میخادلاغربشم.قبل ازباردارسم باکالری شماری ده کیلوکم‌کردم .🥺اللن انگیزشوندارم ۸۰کیلوهم هستم‌

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

وووووااوووو چه عالی مانکنم ریختم اخه هدفگذاریش یه بار رایگان بود دفعه ی بعد اومدم گف انقد تا از اون چیز میزا میخوا د پول بده بخر و اینا فقط یه چیزی چن کیلو بودی اولش چجوری میخوردیو اینا 

مانکن ک پولی بود انگا😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

کرفس اشترکشم گرفتم یبارم هشت کیلو کم کردم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خیلی دلم میخادلاغربشم.قبل ازباردارسم باکالری شماری ده کیلوکم‌کردم .🥺اللن انگیزشوندارم ۸۰کیلوهم هستم ...

منم 76 کیلو بودم خودمو رسوندم به 63 یکم که هیکلم درس شد دیگه انگیزمو از دست دادم دیدم الان که ماه رمضونه شروع کنم با همین کالری شماری بیام زیر شصت شروع کن واقعا کالری شماری از همش راحت تره من رژیم و ایناهم گرفتم اثر داشتا ولی سختم بود خیلی 

در روز چه مقدار کالری مصرف میکردی؟؟

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
چقد ميخوردي يكم توضيح ميدي

بستگی به قد و وزن و میزان فعالیتت داره که کالری که دریافت میکنی چقدر باشه اینا رو خود همون مانکن توی قسمت برنامه ریز بهت میگه چقدر موردنیازته

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻