2777
2789
عنوان

ازدواجم

73 بازدید | 7 پست

میدونید حس میکنم برای ازدواج ماباید بااون فرد خاطرات مشترک داشته باشیم . مثلا هم شهری باشیم یا هم محله ای یا مثلا از یه روستا که همیشه از بچگی میرفتید و کلی خاطره مشترک تو ذهنتون دارید . مثلا طرف پسر داییته که همیشه پیش هم بزرگ شدید وهمیشه پیش هم بودین و اوناهم با ختنواده شما عالی هستن و دوستشون دارن. فکر کن بعد شوهر میکنی همیشه پیش خونوادت میمونی و بااونا مسافرتم میری و هیچوقت از خانواده تو بد نمیگه چون فامیل خودشم هستن. و اینکه باهم راحتید وهیج چیز پنهونی نداره ازتون چون گذشتش رو میدونید. نن همچین کسایی تو زنوگیم ندارم و پسر فامیل یا آشنای این مدلی . پس هرگز ازدواج نمیکنم واقعا این تصمیم منه مگه اینکه طرف پولدار باشه یا موقعیت خوب😑😑😑

😐

من غریبه بدوس

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

خیلی ایده آل حرف میزنی

بر عکس خاله زنک بازی و پشت سر حرف زدن تو ازدواج فامیلی بیشتره توقعات بیشتره 

همچین گل و بلبل هم نیس

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ایده آل حرف میزنی بر عکس خاله زنک بازی و پشت سر حرف زدن تو ازدواج فامیلی بیشتره توقعات بیشتره& ...

از لحاظ اعتمادی بهتره تا من که الان بیام بایه غریبه آشنابشم ندونم کیه .......

از لحاظ اعتمادی بهتره تا من که الان بیام بایه غریبه آشنابشم ندونم کیه .......

آره از لحاظ اعتمادی و بهم خوردن خانواده ها خوبه

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷