2821
2789
عنوان

پسر زشت

1122 بازدید | 29 پست

بچه ها بنظرتون این درسته که پسرایی که قیافشون خوب نیست اگه با دختری دوستی کنن بخاطر اون عقده هایی که دارن دختره رو اذیت میکنن؟

حس میکنم اینجور پسرا که نه هیکل خوب دارن نه قیافه خوب چون از اول جذاب نبودن عقده ای شدن

حالا اگه بیاد با یکی آشنا بشن که همه چی تموم باشه بخاطر عقده هاشون ممکنه دختره رو اذیت کنن شما موافقید؟

دلم فقط آرامش میخواد... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😐😐😐بندگان خدا

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

خیر اصلا هرکی زشته شاید از نظر شما اینطور باشه ن خودش در ضمن پسری ک از شما خوشگلتره ک بیشتر اذیتتون میکنه و عذاب روحی می‌بینید نمونه اش داداش خودم با زنش... 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
حس میکنم همش دنبال اینن که به دخترا نخ بدن با زبونشون گول بزننشون

اره حتما.. یکی هم حتما تویی

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
خیر اصلا هرکی زشته شاید از نظر شما اینطور باشه ن خودش در ضمن پسری ک از شما خوشگلتره ک بیشتر اذیتتون ...

جدی؟ من حس میکنم پسری که زشته رابطه هم قبلا نداشته اگه یهو بزنه با یکی دوس بشه تموم اون عقده هاش رو نشون میده

دلم فقط آرامش میخواد... 
2790
2823
2791
2779
2792