2821
2789
عنوان

پسر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 29 پست

اگه بخوایم با این طرز فکر پیش بریم برای دو طرف صدق میکنه نه فقط اقایون

من قبول ندارم همچین چیزی به خوده ادم بستگی داره نه چهرش

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی؟ من حس میکنم پسری که زشته رابطه هم قبلا نداشته اگه یهو بزنه با یکی دوس بشه تموم اون عقده هاش رو ...

ن بخدا اینطور نیست بلکه مهربون تر و بی ریا تر هم هست

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
اگه بخوایم با این طرز فکر پیش بریم برای دو طرف صدق میکنه نه فقط اقایون من قبول ندارم همچین چیزی به ...

من دوس پسرم اینجوریه

یعنی عکسشو به هر کی نشون میدم میگه زشته خوشش نمیاد ولی من خودمم اول ازش خوشم نمیومد با زبونش منو رام کرد

ولی الان حس میکنم یه عقده هایی تو وجودش هست که ممکنه منو اذیت کنه نمیدونم تاپیک آخرمو اگه نگا کنید اونجا یه چیزی گفتم که به این مساله مربوط میشه دیدی یه سری دوست دارن به دخترا نخ بدن بعد بگن من تونستم یه همچین دختر خوشگلی رو مثلا مخشو بزنم

دلم فقط آرامش میخواد... 
ن بخدا اینطور نیست بلکه مهربون تر و بی ریا تر هم هست

چی بگم بخدا منم همین فکر رو میکردم ولی نظرم عوض شد. پسر جذاب خیلی بهتره چون قبلا رابطه هاشو داشته در نهایت تو رو انتخاب کرده. ولی کسی که قبلا نداشته یهو میفته تو ظرف عسل اکثرا عقده هاشونو نشون میدن

دلم فقط آرامش میخواد... 

همینجور بود

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
شمام موافقی با من؟

آره برای من همینطور شد

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
آره برای من همینطور شد

بیشتر توضیح میدی؟

ببین من فک میکنم پسری ک باهاش هستم قصد ازدواج ک نداره هیچ فقط میخاد نشون بده که آره منم دوس دختر گرفتم منم میتونم منم اینکارو کردم 

فقطم به فکر وقت گذروندنه هر چی هم راجع به ازدواجو آینده میگه چرته دروغ میگه میخاد مخ بزنه فقط اینمور آدما احتمال خیانتشونم هست

دلم فقط آرامش میخواد... 
من دوس پسرم اینجوریه یعنی عکسشو به هر کی نشون میدم میگه زشته خوشش نمیاد ولی من خودمم اول ازش خوشم ن ...

به هرحال همه جور ادمی پیدا میشه و نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید شماهم اگه کنارش بابت هرچیزی حالتون خوب نیست نهایتش اینه که با ارامش بی اعصاب خوردی راهتونو از هم جدا میکنید

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

بیشتر توضیح میدی؟ ببین من فک میکنم پسری ک باهاش هستم قصد ازدواج ک نداره هیچ فقط میخاد نشون بده که آ ...

اول آشناییمون عکس یه پسر دیگه ای رو فرستاد زیبا بود(روز بعدش عکس خودشو فرستاد (همه آفرزده های خدا زیبان قصد توهین بهشو ندارم)

اما یه پشت کنکوری بود با ۲۱سال سن

هر وقتم در مورد ازدوتح میخواستیم صحبت کنیم که اخلاقای همو بیشتر بشناسیم طفره میرفت یا حرفاش عقلانی نبود

در نهایت با کمک نی نی سایتی ها تصمیم گرفتم کات کنم که منصرفم کرد یا به اصطلاح خرم کرد

دو روز بعدش خودش کات کرد تا یه جورایی غرور خودشو حفظ کنه

واقعا هم بنظرم درسته

🤣🤣پروفشو خخ کپی کنم😜😝

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
2790
2823
2791
2779
2792