2789
عنوان

بچه جاریم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 47 پست
نمونه بارز بچه جاريه منه از اعماق وجودم دركت ميكنم يعني خونمون كه مياد بعدش قشنگ خونه تكوني ميكنم ب ...

اره دقیقا منم همچین شرایطی دارم .اصن تو مهمونیا اشک همه رو در میاره همه رو میندازه ب جون همدیگه .کاری میکنه برادرشوهرم با اون سن بشینه گریه کنه از دستش .عصریه رفتیم خونه مادرشوهزم اونجا بود انقد اعصابمونو خورد کرد که 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میدونم همه هم از همین الان میگن که باید خیلی مواظب باشی .خیلی بچه بد ذاتیه نمیدونم ب کی رفته اخه ...

به بچه شش ساله میگی بد ذات؟؟؟متاسفم واقعا چیزی ندارم بگم حالا خوبه یه تو راهی داره من بودم از ترسم همچی حرفی نمیزدم

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
چقدر عجیبید بعضیاتون که در مورد بچه۶ ساله اینجوری حرف میزنید آدم تاسف میخوره بابت طرز فکر بعضیا به ب ...

ببین عزیزم این بچه حتی مادرپدرشم از خودش عاصی کرده من ادمه حساس الکی نیستم .من سه ماهم یبار زد تو شکمم ولی خداروشکر چیزی نشد .همچین بچه ای خیلی خطرناکه یه مشکل ریشه ای داره از بیش فعال گذشته .بچه بیش فعال فعالیتش زیاده .این فش میده کتک میزنه 

ببین عزیزم این بچه حتی مادرپدرشم از خودش عاصی کرده من ادمه حساس الکی نیستم .من سه ماهم یبار زد تو شک ...

عزیزم خب مشکل داره باید درمان بشه چجوری دلتون میاد بچه شش ساله رو قضاوت کنید حالا خوبه شما خودتونم میگید مادر پدرش درعذابن نمیشه بچه رو کشت که

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
به بچه شش ساله میگی بد ذات؟؟؟متاسفم واقعا چیزی ندارم بگم حالا خوبه یه تو راهی داره من بودم از ترسم ه ...

وای توروخدا بسه .همش یکی هست تو تاپیکا بیاد ازین حرفا بزنه خودتون روزی هزاربار پشت دیگران حرف میزنیدو دل بقیه رو میشکونید و هزار تا کار دیکه میکنید بعد گیر میدید ب یه کلمه حرف من .بقیه حرفامو نخوندی فقط همینو خوندی ولم کن بابا .من چ گناهی دارم که هروقت میرم خونه مادرشوهرم باید اعصابم خورد بشه همش در معرض خطر باشم همش تنم بلرزه

بجای شکلات خرما بدین بھش 

بچہ داری خیلی سختہ تواین دوران عین بمب ان واسہ ترکیدن جا میخوان اعصاب میخوان گوش شنیدہ شدن میخوان منم باردارم از وقتی بچم بیدارشہ تا 11 شب یہ رئز در حال سروکلہ زدنم یہ دیقہ بزارہ بخابم یا دراز بکشم 

تازہ جفتم پائینہ خیرہ سرم 

ھیچی بیچارگی دارم تک وتنھا شھر غریب دیگہ تاآخرش بخون 

عزیزم خب مشکل داره باید درمان بشه چجوری دلتون میاد بچه شش ساله رو قضاوت کنید حالا خوبه شما خودتونم م ...

منم دارم دنباله راه حل میگردم .وگرنه مثل هزار تا زنموی دیگه میزدم تو گوشش یا بهش فحاشی میکردم من انقد تاحالا براش کادو خریدمو انقد با شوهرم بهش محبت کردیم برای همین دنباله راه حلم 

منم دارم دنباله راه حل میگردم .وگرنه مثل هزار تا زنموی دیگه میزدم تو گوشش یا بهش فحاشی میکردم من انق ...

عزیزم راهش اینه فعلا خیلی باهم در تماس نباشید اگه استرس داری. خب مگه قراره هروقت میری خونه مادرشوهرت اونام اونجا باشن دختر منم بیش فعاله ولی پرخاشگر و بی ادب نیست فقط شیطنت داره یعنی ثانیه ای نمیشینه خیلی کم میرم جایی

منم دارم دنباله راه حل میگردم .وگرنه مثل هزار تا زنموی دیگه میزدم تو گوشش یا بهش فحاشی میکردم من انق ...

ببرن پیش روانشناس کودک رفتار درمانی نئازہ برای پدر مادرش وخودش بچہ رو عاصی کردن مامان باباش واسہ ھمین اینطور داغون شدہ والا از نوزادی کہ ھیچ بچہ ای عصبی وجنگجو نیست 

عزیزم راهش اینه فعلا خیلی باهم در تماس نباشید اگه استرس داری. خب مگه قراره هروقت میری خونه مادرشوهرت ...

اخه ما تو یه ساختمونیم هممون .بچه جاریم از صبح میره خونه مادرشوهرم تا شب اونجاس .هرموقع بریم هستش .دیگه خودم باید حواسم باشه دیگه چاره ای نیست 

ببرن پیش روانشناس کودک رفتار درمانی نئازہ برای پدر مادرش وخودش بچہ رو عاصی کردن مامان باباش واسہ ھمی ...

مامانش سنش زیاد نیس ولی هزارتا مرض گرفته .ولی من میگم بره مدرسه و بزرگتر شه خوب میشه 

اخه ما تو یه ساختمونیم هممون .بچه جاریم از صبح میره خونه مادرشوهرم تا شب اونجاس .هرموقع بریم هستش .د ...

راهش فقط همینه عزیزم که شما ازشون فاصله بگیری حداقل تا موقع   زایمان و یه سال اولش استرسم برات خوب نیست ان شاالله بسلامتی زایمان کنی هم نی نی هم خودت سلامت باشید