2789
عنوان

بچه جاریم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 47 پست
خب اصلا جاهایی که اون هست سعی کن نری یا خیلی لوس و بی تربیت هست یا اینکه مریضه .اصلا نی نی هم که به ...

فک کنم بخاطر بیش فعالیشه و کمبوده محبت .چون مامان باباش زیاد اهل قربون صدقه رفتن نیسن و یوقتایی بدجور کتکش زدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فکره خوبیه من واقعا دوسش دارم بچه ی خوشگلو باهوشیه اما نمیدونم چرا انقد کمبود داره نمیدونم از کج ...

بچه ها بیشترشون همین طورن این مدلی درست میشن نگران نباش 

مطمون باش اون فسقلی خیلی دوست داره که داره این مدلی واکنش نشون میده 

احساس خطر میکنه

برادر زاده ی منم از من یکی دوسال سال بزرگتر بود باهام بد بود تا تنها میشدم گازم میگرفته نوزاد بودم ...

اره باید تو مهمونی هم همش بغلم باشه یا اگه دیدم خیلی اذیت میکنه برم خونمون چون هممون تو یه ساختمونیم

نمونه بارز بچه جاريه منه از اعماق وجودم دركت ميكنم

يعني خونمون كه مياد بعدش قشنگ خونه تكوني ميكنم با اينكه بچه ندارم همسن نداره 

جاريمو خيلي دوست دارم خيلي خوبه ولي از ترس پسرش نميگم بياد كم پيش مياد بگم بياد خونمون

💔🌈

بچه ها بیشترشون همین طورن این مدلی درست میشن نگران نباش  مطمون باش اون فسقلی خیلی دوست د ...

اره عموش که شوهره من میشه رو خیلی دوس داره همش میگه برای بچتون اسباب بازی میخری شوهزم که میگه اره میزنتش😅 باید براش یه کادو بخرم از طرفه بچم ببینم چی میشه

ن شما زیادی حساس شدی منم بچه های برادرشوهرم قبل ب دنیا اومدن بچم خیلی دوسم داشتن همش تو بغلم بودن&nb ...

نه این فرق داره همه رو میزنه خطرناکه که بخام بچمو بدم دستش یهو میبینه پرتش میکنه تو هوا

ن گلم هیچوقت اینکارو نکنی سعی کن بچت پیش خودت باشه 

اره ریسکه .چون خیلی وقتا یهو با مامانش نشستیم میاد یه مشت میزنه تو دله مامانش یا تو کمره مامانش 

اره میدونم همه هم از همین الان میگن که باید خیلی مواظب باشی .خیلی بچه بد ذاتیه نمیدونم ب کی رفته اخه ...

بد ذات نیست بیش فعاله

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

چقدر عجیبید بعضیاتون که در مورد بچه۶ ساله اینجوری حرف میزنید آدم تاسف میخوره بابت طرز فکر بعضیا به بچه شش ساله که هیچ درکی نداره میگن لوس وبی تربیت امیدوارم که خدا بچه بیش فعال نصیبتون کنه تا حال اون پدر مادر و بفهمین چقدر طرز فکر کوتاهی دارید

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️