تصورشم عین مرگه برام یک روز دخترمو نبینم😭اخه چطوری میتونن تحمل کنن بچشون زیر دست اینو اون باشه
باخودشون نمیگن الان کجاس
چیکار میکنه
چ میخوره
چی میپوشه
کجا میره
کسی نازشو میکشه
کسی باهاش مهربون هست
کسی مث مادر دوسش داره
نکنه کسی اذیتش کنه
نکنه...نکنه...نکنه....
من الان اگ از مرگ میترسم فقط بخاطر این چیزاس بعد بعضیا چجوری بچشونو ول میکنن و طلاق میگیرن حتی سراغی از اون بچه هم نمیگیرن
خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚 😁کاربرقدیمی😂
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
شاید خیلی براشون سخت باشه کسی ک از ته دلشون نیومده ولی دیگه چاره ای ندارن
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
من فكرميكنم هركس كه اين كارو ميكنه ناچاره ،فكرشم وحشتناكه
کجاش ناچاره بخدا خیلیا میتونن بچشونو بگیرن بزرگ کنن ولی نمیکنن
خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚 😁کاربرقدیمی😂
تا با کفش کسی راه نرفتی راه رفتن کسیو قضاوت امکان نداره یه مادر نگران بچش نباشه اما شاید شرایط نگهدا ...
باور نمیکنم
حتی اگ بدترین شرایط هم باشه باور نمیکنم یک مادر طلاق بگیره و بگه بچمو نمیخوام