ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
باورت میشه شوهرم از وقتی که به دنیا اومد میگفت این ساحره ست؟ وقتی دو سالش بود یه روز آسمون صاف صاف ...
نگوساحره
انرژي منفي داره
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
کاربری پنجممه.شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀 ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
بچه فیلم دیده یه چیزایی یاد گرفته خواهرزاده من چهارسالشه یه ساعت کاغذی درست کرده بود با عقربه های کج و کوله اورد برای دخترم گفت این رو بچرخونی میری چند روز قبل بچرخونی جلو میری چند روز بعد😂😂❤️
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند