مچگیرسایت مدیر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 612 عنوان نی نی یار شب | مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست عزیزم ایشون برای من تاپیک زده مشکل دارن انگار پر از توهینن هرجا هستم یه چیزی میگه مگه تامیک زدن برای دیگران ممنوع نیست؟من کجا این خانومو تگ کردم؟ @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب 1400/01/29 | 01:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهشیدگلم عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1869 وسط بحث خدا خیرت بده😂 ب طرح و مدل مانتوت و نوع مهمونی هم توجه کن بعد تصمیم بگیر 😂😂😂😂
مچگیرسایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 612 اروم باش پری نینی یار انلاینه قربونت میشه اجازه بدی نی نی یار خودشون ببینن چی به چیه؟چرا به دوستت نمیگی دست از توهین کردن بمن برداره؟ من کجا حرف بد طدم بهش گه تو تامیکممیاد بمن توهین میکنه؟؟ تو وجدان داری؟
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32050 اینم از ادبتون😏 من که پستتو ندیدم فقط پستی که کاربر کیان ریپلای کرده رو دیدم گیس همدیگرو بکشین ... ببخشید تهمت میزنی قربون صدقت نرفتممگه نگفتی پستمو پاک کردم؟؟؟؟بعدالان که گفتم پستم اونجاس میگی پستمو ندیدی ریپلای کیان رو دیدی؟چه راحت میزنین زیر حرفاتونمتاسفم براتونالبته نیازی ب اثبات ندارم
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 میشه اجازه بدی نی نی یار خودشون ببینن چی به چیه؟چرا به دوستت نمیگی دست از توهین کردن بمن برداره؟ من ... عزیزمنینی یار دارع پست هارو میخونهالان جوابمونو میده ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56104 متاسفم برات که انقد راحت تهمت میزنی تاالان حس خوبی ب کاربریت داشتم ولی الان که ندیده ونشناخته تهمت ... اتفاقا امشب تو این تاپیک و تاپیک قبل استارتر خیلی چیزا دستگیرم شدمیگفتن اینجا مافیا بازیه و میدون جنگامشب کاملا به چشم دیدمشما بمونید با سایتی که از بین بردینش
delaram2003 عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 11330 متاسفم برات که انقد راحت تهمت میزنی تاالان حس خوبی ب کاربریت داشتم ولی الان که ندیده ونشناخته تهمت ... از ماجرا خبر ندارن فقط میخوان یه چیزی بپرونن کاریشون نداشته باش ..اروم باش
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عاقا یکم همو ریپ نزنین تا صفحات جلوتر نره نینی یار برسه بهمون😐 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
واشر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 5007 اون تاپیک شعر هم از اول مشکلی نداشت میدونی مشکلش تو خود تاپیک هم نبود! پشت پرده بود جدا از تاپیک شعر همین حالا هم خیلی کارا پشت پرده است منتهی دیگه داره از حالت پشت پرده برای اکثر حرفا و رفتارا خارج میشه بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم... ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل
مچگیرسایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 612 عزیزم نینی یار دارع پست هارو میخونه الان جوابمونو میده اگر نمیومدی شلوغ نمیکردی طرف بازی نمیکردی الان حل شده بود
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 جدا از تاپیک شعر همین حالا هم خیلی کارا پشت پرده است منتهی دیگه داره از حالت پشت ... اره متوجه امماه پشت ابر نمیمونهبرای همه!تهش مشخص میشه همه چی ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32050 عزیزم استارتر تذکر گرفتن این بحث تا کجا میخوایید ادامه بدید من بااستارتر دیگه حرفی ندارم عزیزمگفتنی هارو گفتم ایشونم کلا زدم زیر همه حرفاشونولیکاربر نازنین چندبار ب دروغ گف من پستمو پاک کردمچرا باید بگه این حرفو درصورتیکه پستم هس؟
delaram2003 عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 11330 بچه ها تو شال سفید با مانتو گلبهی بهتره یا بادمجونی؟ اینجا بنظرت وقتشه و جای مناسبیه عزیزم 😅😁
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41638 چشماتو بازکن پستم همونجا هس پاک نکردم اخطار لغو کاربری این بحث کوتاه کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 اگر نمیومدی شلوغ نمیکردی طرف بازی نمیکردی الان حل شده بود چنتا کاربرهم تابع شما شدن و ریختن سرش برا همین ماهم جواب دادیمطرف بازی نیسرفاقتع ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///