2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست
اروم باش پری نینی یار انلاینه قربونت

میشه اجازه بدی نی نی یار خودشون ببینن چی به چیه؟چرا به دوستت نمیگی دست از توهین کردن بمن برداره؟ من کجا حرف بد طدم بهش گه تو تامیکم‌میاد بمن توهین میکنه؟؟ تو وجدان داری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم از ادبتون😏 من که پستتو ندیدم فقط پستی که کاربر کیان ریپلای کرده رو دیدم گیس همدیگرو بکشین ...

ببخشید تهمت میزنی قربون صدقت نرفتم

مگه نگفتی پستمو پاک کردم؟؟؟؟

بعدالان که گفتم پستم اونجاس میگی پستمو ندیدی ریپلای کیان رو دیدی؟چه راحت میزنین زیر حرفاتون

متاسفم براتون

البته نیازی ب اثبات ندارم 

میشه اجازه بدی نی نی یار خودشون ببینن چی به چیه؟چرا به دوستت نمیگی دست از توهین کردن بمن برداره؟ من ...

عزیزم

نینی یار دارع پست هارو میخونه

الان جوابمونو میده

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

متاسفم برات که انقد راحت تهمت میزنی تاالان حس خوبی ب کاربریت داشتم ولی الان که ندیده ونشناخته تهمت ...

اتفاقا امشب تو این تاپیک و تاپیک قبل استارتر خیلی چیزا دستگیرم شد

میگفتن اینجا مافیا بازیه و میدون جنگ

امشب کاملا به چشم دیدم

شما بمونید با سایتی که از بین بردینش

متاسفم برات که انقد راحت تهمت میزنی تاالان حس خوبی ب کاربریت داشتم ولی الان که ندیده ونشناخته تهمت ...

از ماجرا خبر ندارن فقط میخوان یه چیزی بپرونن کاریشون نداشته باش ..اروم باش

اون تاپیک شعر  هم از اول مشکلی نداشت میدونی مشکلش تو خود تاپیک هم نبود! پشت پرده بود

جدا از تاپیک شعر     همین حالا هم خیلی کارا پشت پرده است منتهی دیگه داره از حالت پشت پرده برای اکثر حرفا و رفتارا خارج میشه

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
جدا از تاپیک شعر     همین حالا هم خیلی کارا پشت پرده است منتهی دیگه داره از حالت پشت ...

اره متوجه ام

ماه پشت ابر نمیمونه

برای همه!

تهش مشخص میشه همه چی

عزیزم استارتر تذکر گرفتن این بحث تا کجا میخوایید ادامه بدید 

من بااستارتر دیگه حرفی ندارم عزیزم

گفتنی هارو گفتم ایشونم کلا زدم زیر همه حرفاشون

ولی

کاربر نازنین چندبار ب دروغ گف من پستمو پاک کردم

چرا باید بگه این حرفو درصورتیکه پستم هس؟

اگر نمیومدی شلوغ نمیکردی طرف بازی نمیکردی الان حل شده بود

چنتا کاربرهم تابع شما شدن و ریختن سرش برا همین ماهم جواب دادیم

طرف بازی نیس

رفاقتع