2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست
نه والا این خانوم اومده منو ریم کرده از چیزی رنج میبری چی زدی فلانی انگار مجبورش کردم بیاد تاپیکم

تاپیک تو فان بود

آقا اومده که اومده تو همه تاپیکا آقایون هستن 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_شب     مگه اینجا چت رومه ایشون کاربرای اقارو تگ میکنن؟؟یه نگاه ب تاپیکاش بندا ...

برای بیان نظرتون از ادبیات صحیح استفاده کنید قر میدن یعنی چی؟؟؟

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

@نی_نی_یار_شب     این خانوم برلی من تاپیک زده اسم منو نوشته من کاری ندارم باهاش

شمام براش تاپیک زدی

اسم نبردی ولی از تاپیک قبلت همه فهمیدن برای کی تاپیک زدی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ارزششو امثال تو که نگم بهتره تعیین نمیکنی ...هرچی که هست جو گیر و مطمئن باش از تو بیشتره ارزشش

اووووق چقد کنه ایی بابا نمیبینی ادم حسابت نمیکنم جوابتو نمیدم ... حالا هی ریپ بزن اسمتونو تو اعلان ببینم اصن پیامو باز نمیکنم کوچولو

🖤erfanam🖤
برای بیان نظرتون از ادبیات صحیح استفاده کنید قر میدن یعنی چی؟؟؟

عزیزم استارتر

تاپیک میزنه اقایونو الکی صدا میکنه و قر میده منظور ایموجی قر هستش این💃🏻💃🏻💃🏻

اصلا لحنشون عجیبه تو تاپیکها 

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اووووق چقد کنه ایی بابا نمیبینی ادم حسابت نمیکنم جوابتو نمیدم ... حالا هی ریپ بزنه اسمتونو تو اعلان ...

از قاشق نشسته ای مثل تو بیش از این انتظار نمیره ...

واسه پیگیریات تو هر جنجالی مرسی

الحق که از رو نمیری به قول بچه ها 

هرکی جای تو بود از دیروز صدبار لغو زده بود مامان بزرگ

شما اگر اسم دیدی بیا صحبت کن این خانوم نباید برای من تامیک بزنه تو تاپیکای من توهین کنه

من توهین نکردم

خلاف قوانین سایت تاپیک زدی 

اینجارو کردی چت روم با این ایموجیا فک کردی بانمکی؟💃🏻💃🏻

برای منم چنددیقه پیش تاپیک زدی که الان رفتی پاک کردی

از قاشق نشسته ای مثل تو بیش از این انتظار نمیره ... واسه پیگیریات تو هر جنجالی مرسی  الحق که ...

اونایی ک دروغ میگن سرطان داریمو نوچه هاشون ک امثال تو باشن باید لغو بزنن 

اخی طفلی دلم سوخت برات😂😂😂ریپ نکن عزیزم حوصلتو ندارم

🖤erfanam🖤