2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست
تایپ من یک درصدم بتو مربوط نیس هرچی هستی واسه من اندازه.... ارزش نداری حرص نخور جوجو خدافظی

ارزششو امثال تو که نگم بهتره تعیین نمیکنی ...هرچی که هست جو گیر و مطمئن باش از تو بیشتره ارزشش

میگن خرفو بنداز زمین  طرف خودش میره برمیداره تویی ها.من کجا برای تو  تاپیک زدم؟ برای چی یر ...

مثل اینکه مشکل داریا

گفتم تاپیک پرمحتوای قبلترشو بخون که منو ریپ کردی گفتی رنج میبری نیا تو تاپیکم بعدشم تاپیک زدی،

افتاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بذار صدتا رو بذار اینجا ببینم روسیاهیش برا کی میمونه @نی_نی_یار_شب   عزیزم اومدی؟

ولش کن پری

ارزش ندارع ریپش کنی

بریم فداتشم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مثل اینکه مشکل داریا گفتم تاپیک پرمحتوای قبلترشو بخون که منو ریپ کردی گفتی رنج میبری نیا تو تاپیکم ...

نه انگار تو چشمات مشکل داره که منو ریمپ کردی از جیزی رنج میبری؟ برو چند صفحه قبل چشماتو خوب باز کن بخون 

نه انگار تو چشمات مشکل داره که منو ریم‌کردی از جیزی رنج میبری؟ برو چند صفحه قبل چشماتو خوب باز کن بخ ...

قرار بوده از چی رنج ببری 

تاپیکت مشکلی نداشت 

مگه آقا تگ کرده بودی؟ 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
نه انگار تو چشمات مشکل داره که منو ریم‌کردی از جیزی رنج میبری؟ برو چند صفحه قبل چشماتو خوب باز کن بخ ...

راست گفتم رنج میبری اقاهارو تگ میکنی قرمیدی،فک میکنی خیلی بامزه ای؟بعدش شما ریپ کردی بعدم قفل کردی باز اروم نشدی تاپیک زدی منم جوابتو دادم

حالام برو دم خونتون