هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
😂😂😘 من برم بخوابم چند ساعت که فردا کلی کار دارم🤦♀️🤦♀️ خوشحال شدم عزیزم😍 شب که چه عرض ک ...
همچنین عزیرم😚😚خوب بخوابی ❤❤
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
ای جان میخواسم بگم از این شیطونا توامبکدی دیدم تا چشاتو باز کردی اوندن خواستگاریت 😂
دقیقا 😁قبل اونم مدرسه میبردن میووردن همه تو کوچه بازی میکردن جز من کلا بچگی خوبی داشتم مامانم خیلی هوامو داشت ولی تو این چیزا خیلی سخت میگرفت ولی خب خودمم فک میکردم دختر شاه پریونم 😂😂
جوووون مغرور لعنتی 🤩🤩🤩🤩🤩همه منو میبینن میگن چه مظلومی نمیدونن که خخخ😂😂
😍😂😂به خدا اصلا شیطون بودم ها با دخترا پسرا رو دست مینداختیم ولی با کسی دوس نشدم میرفتیم کتابخونه یکی دوسال با چند تا دختر دوس بودیم اینقدر پسرا رو مسخره میکردیم بقیه دوس پسر داشتن ولی من نه