2777
2789
واقعا کی از دست این فیلم نگا کردناش خلاص میشم😂😂تازه من میشینم کلبه ی عمو پورنگ و باهاش نگا میکنم ع ...

اونو که منم‌میبینم‌😂😂من تمام‌کارتونارو با پسرم میدیدم‌وون موقع سی دی بوددم به دقه ی کارتن جدید میگرفتیم دورمون خوراکی میچیدیم عشق میکردیم 😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم دارم آلزایمر میگیرم🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂 درست میگی داره یادم میاد👍🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

خدانکنه 😂😂😘😘

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
15😲😲😲😲 دیوث قبلا مگه نگفتی 12،13🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه والا ۱۲،۱۳ کجا بود 😂😂 ۷۸ عقد کردم ،۷۹ ازدواج ۸۰ امیر به دنیا اومد 

اونو که منم‌میبینم‌😂😂من تمام‌کارتونارو با پسرم میدیدم‌وون موقع سی دی بوددم به دقه ی کارتن جدید میگ ...

الان میبینیش خره که میگه پووووول هههه😂😂😂یا بزه که میگه هر بزی نیستم خانم هر بزی نبستم اقا هر  بزی نیستم😂😂

نه والا ۱۲،۱۳ کجا بود 😂😂 ۷۸ عقد کردم ،۷۹ ازدواج ۸۰ امیر به دنیا اومد 

میگم حواسم سرجاش نیست🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
خدانکنه 😂😂😘😘

😂😂😘

من برم بخوابم چند ساعت که فردا کلی کار دارم🤦‍♀️🤦‍♀️

خوشحال شدم عزیزم😍

شب که چه عرض کنم😂صبح همگی بخیر😘😍❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان میبینیش خره که میگه پووووول هههه😂😂😂یا بزه که میگه هر بزی نیستم خانم هر بزی نبستم اقا هر  ...

اره هر روز میبینم خیلی بامزن