واقعا کی از دست این فیلم نگا کردناش خلاص میشم😂😂تازه من میشینم کلبه ی عمو پورنگ و باهاش نگا میکنم عاشق اون خرم همشم باهم اداشو درمیاریم وای خیلی باحالن😂😂😂
آهان همون پس نمیدونستم انقدر زود ازدواج کرده.ولی خوشبحال پسرش یه مامان پایه و خوشگل و جوون داره😍 ا ...
ممنون عزیزدل مهربون🙏❤️💋
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
خب زود ازدواج کرده همسنیم ولی من بچه ندارم، ولی زندگی پسرش 19سالشه البته منم 11ساله ازدواج کردم و ...
یا خدا 😁😁۱۵ ازدواج کردم بلافاصله باردار شدم ۱۶ به دنیا اومد
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
واقعا کی از دست این فیلم نگا کردناش خلاص میشم😂😂تازه من میشینم کلبه ی عمو پورنگ و باهاش نگا میکنم ع ...
واااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
یا خدا 😁😁۱۵ ازدواج کردم بلافاصله باردار شدم ۱۶ به دنیا اومد
15😲😲😲😲
دیوث قبلا مگه نگفتی 12،13🤦♀️🤦♀️🤦♀️