2777
2789
خودمم خسته شدم از کارهاش دیگه نمیخوام خودمو به خاطرش فدا کنم چون هیچ خوبی درحقم نکرده اگه بخوام داست ...

درمورد ای وی اف زیاد پرس‌وجو کردم چون خواهرم خوش ماماست دکتره میگفتم همیشه جواب نمیده تازه شوهرمم راضی نمیشد

ببخش ای وی اف عمل هست یاچی ،اصلا چیه اگه حوصله داری بگو مرسی

لقاح آزمایشگاهی هست یعنی تخمک و اسپرم توی محیط آزمایشگاه باهم لقاح پیدا میکنن بعد اگه جنس دلخواه شما بود انتقال پیدا میکنن به رحم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لقاح آزمایشگاهی هست یعنی تخمک و اسپرم توی محیط آزمایشگاه باهم لقاح پیدا میکنن بعد اگه جنس دلخواه شما ...

دکتر میگفت شاید جواب نده وهزارتا دلیله دیگه که برای آدم میارن

خوب هوو بیاد سرت که بیشتر اذیت میشی بنده خدا😢

دیگه چاره ای نمونده برام دیگه نمیتونم باهاش مبارزه کنم چون هم پول داره هم برورو ده سال با هزار بدبختی نگهش داشتم تازن نگیره  از شانس بدمن باردارشدم ولی پسرم یه ماه زودتر بدنیا اومد ۲۵ روز تو دستگاه بود بعد فوت شد

دیگه چاره ای نمونده برام دیگه نمیتونم باهاش مبارزه کنم چون هم پول داره هم برورو ده سال با هزار بدبخت ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم آن شاالله مشکلتون حل بشه

اگه توانشو داری برای زندگیت بجنگ بیشتر تلاش کن نزار یکی دیگه بیاد زندگی تو هاپولی کنه 

روزی که من رفته بودم مرکز ناباروری یه خانمه اونجا بود حدود ۴۵ ساله اومده بود تعیین جنسیت همش میگفت ای کاش زودتر میومدم اونم خیلی سختی کشیده بود  

هرچی دعا میکنم برآورده نمیشه نمیدونم چرا خدامنو فراموش کرده خیلی تو زندگی باهاش رنج کشیدم به امید رو ...

میدونم شرایطت سخته عزیزم ولی سعی کن قوی باشی و براش توضیح بده ک جنسیت با مرده.اگ میبینی آدم زبون نفهمیه ولش کن بذا بره بدرک ولی سعی کن ازش بکنی

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی
عزیزم خیلی ناراحت شدم آن شاالله مشکلتون حل بشه اگه توانشو داری برای زندگیت بجنگ بیشتر تلاش کن نزار ...

فقط خدامیدونه چقدر سختی کشیدم تا به اینجا برسیم والان دارم دیونه میشه یکی دیگه بیاد روزندگی آماده من