2777
2789
عنوان

نامزدمممم

799 بازدید | 59 پست

چند روز پیش سر یه قضیه از من ناراحت شد حالا سر سنگینه به زور جواب پیام میده الانم حرف زدیم گفتم اصلا قهر گفت منتظرم قهر کنی تا نشونت بدم...

خیلی ناراحتم نمیدونم بهترین عکس العمل چیه....

بی تفاوت بمونم تا خوب شه یا هی بگم سرد شدی.وقتی میگم بدتر میکنه

فقط خدا..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهمیت نده خودش میاد سمتت

الان انقدر حالم بده میخوام زار بزنم..اینقد بی تفاوت حرف زد...

دارم فکر میکنم فردا پبام ندم بدتر میکنه پیام بدم فک میکنم تحقیر میشم.

فقط خدا..

الان انقدر حالم بده میخوام زار بزنم..اینقد بی تفاوت حرف زد... دارم فکر میکنم فردا پبام ندم بدتر میک ...

منم مثل توام اصلن طاقت دوریشو ندرم ولی پیام نده تا کی میخاد قهر کنه بچه ک نیس

منم مثل توام اصلن طاقت دوریشو ندرم ولی پیام نده تا کی میخاد قهر کنه بچه ک نیس

به نظرت فردا اگه تا ظهر چیزی نگفت.من پیام بدم بد میشه؟

نمیدونم چرا حس آویزون بودن بهم دست میده

فقط خدا..

به نظرت فردا اگه تا ظهر چیزی نگفت.من پیام بدم بد میشه؟ نمیدونم چرا حس آویزون بودن بهم دست میده

تا ظهر صبر کن اگه پیام نداد تو پیام بده بگو تا کی میخای بچه بازی دربیاری 

تا ظهر صبر کن اگه پیام نداد تو پیام بده بگو تا کی میخای بچه بازی دربیاری 

ای خدا چقد بدم میاد.

امشب بهش گفتم..گفت عکس العمل کارته.

.یعنی میخوای جواب نداشته باشه..

فقط خدا..

اگر مقصری پیام بده اما اگه فکر میکنی مقصر نیستی نازشو بکشی عادتش میشه 

سر قضیه ای ازم ناراحته ولی خب دیگ چند روز گذشته..

میترسم به روش نیارم سرد بودن عادتش بشه و فاصله ایجاد شه.به روشم بیارم بدتر میکنه

فقط خدا..

مقصر بودی عذرخواهی کن

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
2790
2778
2791
2779
2792