2777
2789
عنوان

نامزدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 59 پست
عذر خواهی کردم....چند روزم گذشته..مثلا میخواد تلافی کنه...امشب به روش آوردم که سرد شدی بدتر کرد..نمی ...

یکم بذار بگذره، باهاش مدارا کن سرد برخورد نکن خوب میشه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی تفاوتی عزیزم اصلا عکس العمل نشون نده . بگو بخند شاد باش هرچی عکس العمل نشون بدی بدتر میکنه

آفرین دقیقا..این چند روزم یه کم سرد بود اما به روش نیاوردم تازه واسم آهنگ فرستاد و...

امشب که گفتم بدتر کرد حرفای بی تفاوت زد که مهم نیست از رفتارم ناراحت بشی و....

فقط خدا..

کلا مردا رو زیاد تحویل بگیری لوس میشن .شوهرم مثل بچه زود سر هر بحثی قهر میکنه منم اصلا به روی خودم ن ...

اه اه تا به روش آوردم بد تر کرد..لوس😏

فقط خدا..

آفرین دقیقا..این چند روزم یه کم سرد بود اما به روش نیاوردم تازه واسم آهنگ فرستاد و... امشب که گفتم ...

نامزده منم همینه ولی دیگ یادگرفتم وقتی دعوامون میشه چیزی نمیگم بی تفاوتم میگم ومیخندم  تازه حرص اون در میاد خخخخ

نامزده منم همینه ولی دیگ یادگرفتم وقتی دعوامون میشه چیزی نمیگم بی تفاوتم میگم ومیخندم  تازه حرص ...

میگم نکنه من هیچی نگم عادت کنه به سرد بودن

فقط خدا..

پص اصلن محل نده انگار ن انگار ک واست مهمه قهر بودنش بی تفاوت باش

امشب گفت منتظرم قهر کنی تا قهری نشونت بدم‌‌با عصبانیتم نگفت ها در کمال آرامش‌‌.بیشوور

فقط خدا..

اه اه تا به روش آوردم بد تر کرد..لوس😏

اره عزیز جان لوس تر ازبچه ها مردا هستن.

اینا کمبود محبت و توجه دارن چیز عام هستش😁😁😁مخصوصا دوره نامزدی .پوس کلفت باش .ییخیال۱😂😂😂

اره عزیز جان لوس تر ازبچه ها مردا هستن. اینا کمبود محبت و توجه دارن چیز عام هستش😁😁😁مخصوصا دوره ن ...

آخه حس میکنم زنگ میزنم و سرده غرورم له میشه..خیلی حس بدیه

فقط خدا..

اره کردم😞

پس دیگه اصلا پیام نده بهش تا خودش بیاد سمتت. ناز کردنم حدی داره، از الان بهش رو بدی اینکار عادتش میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
امشب گفت منتظرم قهر کنی تا قهری نشونت بدم‌‌با عصبانیتم نگفت ها در کمال آرامش‌‌.بیشوور

میخواد چیو ثابت کنه خودش میاد ولش کن اهمیت نده اگ بازم تموم نکرد بگو مثل اینک پشیمون شدی ک اینجوری میکنی ببین چی میگ