والا دیوونه شدم😂 مامانم با یه ذوق و ترس خاص میشینه نگا میکنه هی به من میگه نمیترسی ؟😂 من فقط چپ چپ نگا میکنم به تلویزیون😂
لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
میخوان مردم بترسن بعد پناه بیارن به ذکر و قرآن و در نتیجه ایمانشون قوی شه😂😂😂😂 من خودم هروقت فیلم ترسناک خارجی دیدم خیلی مسلمون تر شدم😂
لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
وای فقط مامانت🤣🤣🤣 به خدا ملت فیلم ترسناک ندیدن اصلا نمیدونن فیلم ترسناک چیه😂
آره والا😂😂😂 ولی خو فیلم ترسناک ایرانی هم جنبه فان داره
چقدر هم ملت دربارش تاپیک زدن من اصلا شبکه خودمون رو نگاه نمیکنم مامانم نگاه میکنه برام تعریف میکنم میگم جن چی شد میگه جن نداره میگم پس چرا اسمش اینه میگه نمیدونم😂
اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد.... مهم نیست اگر فردایی نباشد
برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈