2777
2789

😂😂😂من بیشتر خندم میگیره تا بترسم😂

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احضار خارجی میبینی پشمات از ترس فر میخوره  احضار ایرانی از خنده

ایرانیه برا اساس داستان واقعی بود و هم عکسایه واقعیشونو نشون میداد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
ضربه مغزی شد وسط راه بعدشم مرد

ببین کامرانی افتاده دنبال مائده میگه باید بری تو قبر ب جای من بخوابی من برم به کارای عقب موندم تو دنیا برسم 

کلا فک کنم مائده داره از عذاب وجدان روانی میشه

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
این فیلم احضار رو شبکه چند پخش میکنه؟

یک ساعت ده

عزیز این فیلم ترسناک نیست یک فیلم آموزنده درمورد فالگیر و این چیزاس ولی اینکه میزنه مثبت چهارده ممنوع بخاطر بچه هاس چون زود باور میکنن این مسائل روح رو ، مثل اون فیلم پنج کیلومتر تا بهشت که بعدش چندتا بچه مردن بودن که ببینن روحشون چی میشه.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بشین راهبه رو ببین اون جن داره😂😂😂

هوس روح کردی احضار خارجی رو ببین😂

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
ایرانیه برا اساس داستان واقعی بود و هم عکسایه واقعیشونو نشون میداد

ببخشید اشتباه نوشتم خارجیه بر اساس واقعی بود