🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.
احضار خارجی میبینی پشمات از ترس فر میخوره احضار ایرانی از خنده
ایرانیه برا اساس داستان واقعی بود و هم عکسایه واقعیشونو نشون میداد
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.
عزیز این فیلم ترسناک نیست یک فیلم آموزنده درمورد فالگیر و این چیزاس ولی اینکه میزنه مثبت چهارده ممنوع بخاطر بچه هاس چون زود باور میکنن این مسائل روح رو ، مثل اون فیلم پنج کیلومتر تا بهشت که بعدش چندتا بچه مردن بودن که ببینن روحشون چی میشه.
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
ایرانیه برا اساس داستان واقعی بود و هم عکسایه واقعیشونو نشون میداد
ببخشید اشتباه نوشتم خارجیه بر اساس واقعی بود