2777
2789
خیلیییییی مزخرفه روی هرچی فیلم ترسناک هست رو سفید کرده😂

این حرفت رو باید قاب بگیرم😂👌

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفت رو باید قاب بگیرم😂👌

والا دیوونه شدم😂 مامانم با یه ذوق و ترس خاص میشینه نگا میکنه هی به من میگه نمیترسی ؟😂 من فقط چپ چپ نگا میکنم به تلویزیون😂

لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

والا دیوونه شدم😂 مامانم با یه ذوق و ترس خاص میشینه نگا میکنه هی به من میگه نمیترسی ؟😂 من فقط چپ چپ ...

وای فقط مامانت🤣🤣🤣

به خدا ملت فیلم ترسناک ندیدن اصلا نمیدونن فیلم ترسناک چیه😂

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
ماه رمضان چه کاریه آخه گذاشتن این فیلمو

میخوان مردم بترسن بعد پناه بیارن به ذکر و قرآن و در نتیجه ایمانشون قوی شه😂😂😂😂 من خودم هروقت فیلم ترسناک خارجی دیدم خیلی مسلمون تر شدم😂

لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

وای فقط مامانت🤣🤣🤣 به خدا ملت فیلم ترسناک ندیدن اصلا نمیدونن فیلم ترسناک چیه😂

آره والا😂😂😂 ولی خو فیلم ترسناک ایرانی هم جنبه فان داره

آره والا😂😂😂 ولی خو فیلم ترسناک ایرانی هم جنبه فان داره

خوب اونوقت ترسناک نمیشه بهش میگن کمدی😂😂😂

خوب اونوقت ترسناک نمیشه بهش میگن کمدی😂😂😂

فیلم ترسناک ایرانی است دیگر😂

چقدر هم ملت دربارش تاپیک زدن من اصلا شبکه خودمون رو نگاه نمیکنم مامانم نگاه میکنه برام تعریف میکنم میگم جن چی شد میگه جن نداره میگم پس چرا اسمش اینه میگه نمیدونم😂

به خدا ما ایرانی ها همه چیمون برعکسه جهانه😂

احضار خارجی میبینی پشمات از ترس فر میخوره 

احضار ایرانی از خنده

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈