2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین لطفا

207 بازدید | 27 پست

چرا هیچ کس نمیاد تاپیک من 😭

خوردن سردی توی بارداری میتونه باعث بشه که بعدا بچه دیر راه بیفته و یا عوارض دیگه تو بچه ایجاد کنه؟

من شدیدا وی ار سردی دارم ، همش دلم سردیجات میخواد

وقتی تو دلم تکون میخوری انگار دنیا رو بهم میدن، عاشقتم دختر نازم😍 من مامان خوبی نیستم اما میدونم تو خیلی بهتر از منی عشق دلم🥰❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو نمیدونم ولی احتمال اینکه بچت دختر باشه خیلی بالاست

واقعا😍

وقتی تو دلم تکون میخوری انگار دنیا رو بهم میدن، عاشقتم دختر نازم😍 من مامان خوبی نیستم اما میدونم تو خیلی بهتر از منی عشق دلم🥰❤
اینو نمیدونم ولی احتمال اینکه بچت دختر باشه خیلی بالاست

🙄🙄🙄🙄🙄چ ربطی دارههههه، از. روز اول رابطه نطفه تشکیل شده و دختر و پسرش از روز اول مشخص شده 😉

خدایا بابت همه چیزی که دادی و ندادی و پس گرفتی و بهترینشو دادی هزاران بار شکرت ❤️❤️❤️M*Z
طب سنتی میگه نباید زیاد بخوری...  ولی خب شیر خوبه اشکال نداره

نه غیر از شیر ، مثلا آبغوره خالی ریختم تو لیوان خوردم ، الوچه ، ترشی ، لواشک

🙄🙄🙄🙄🙄چ ربطی دارههههه، از. روز اول رابطه نطفه تشکیل شده و دختر و پسرش از روز اول مشخص شده 😉

عزیزم دقیقا ربطش همینه زن در زمان بارداری اگر بچه دختر باشه میل به سردی بیشتری داره و برای پسر بلعکس کاملا علمی هست میتونید بیشتر تو این زمینه مطالعه کنید

عزیزم دقیقا ربطش همینه زن در زمان بارداری اگر بچه دختر باشه میل به سردی بیشتری داره و برای پسر بلعکس ...

ن عزیزم حتی دوران بارداری مادرم با چشای خودم میلش به سردی بیشتر بود بچش پسر شد☺️

خدایا بابت همه چیزی که دادی و ندادی و پس گرفتی و بهترینشو دادی هزاران بار شکرت ❤️❤️❤️M*Z
ن عزیزم حتی دوران بارداری مادرم با چشای خودم میلش به سردی بیشتر بود بچش پسر شد☺️

عزیزم مادرتون طبعش گرم بوده نه مزاجش...کتاب های بوعلی سینارو مطالعه کنید یا توی گوگل مقالات بوعلی سینا و پزشکی رو بخونید

آبغوره کلا ممنوعه نباید بخوری، 😑😑😑

واقعا؟ چرا ؟ من نمیدونستم ، حالا چی میشه؟