2777
2789
عنوان

شکم

63 بازدید | 8 پست

بچه ها من قدم 156 هست وزنم 56 هیکلم معمولیه ولی شکم دارم و بخاطر کرونا هم نمیتونم برم باشگاه چیکار کنم شکمم آب بشه چن کیلو وزن کم کنم کسی تجربشو داشته؟ کلا چقد طول میکشه شکم آب بشه؟ 

هیکلم تقریبا لاغره اما همین شکم عصبیم کرده و تازگیا غبغبم دراوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت لاغری ولی شکم داری؟باید مزوتراپی لاغری انجام بدی چون کل هیکل با رژیم یکدست لاغر می شه..اینطور نیست شکمت بیشتر لاغر بشه چون چربی بیشتری داره 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اطلاعی راجبش ندارم چجوری هست؟ 

زیر پوست شکمت امپول چربی،سوز می زنن که چربی موضعیت زودتر از بین بره...اب باید زیاد بخوری چون جربیا وارد خونت می شن و باید رژیم هم بگیری همراهش

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش