عه نمدونم اخه دختره من نارس ب دنیا اومده بود کم خونی داش دکتر گفت تا چهار ماهگی نمشه دارو داد گفت خودت چیزای مقوی بخور شیر خشک گف بده چهار ماهگی قطره آهن داد بهش منم سه ماهگیش بهش عصاره گوشت میدام
پسر منم نارس دنیا اومده پس بخاطر این زردی گرفته خوب شد کم خونیش وزنش چی نرماله پسر من ...
دختره من ۲۳۸۰بود منم شیرم خیلی مقوی بود و غلیظ و اینکه شیره خشک هم در کنارش از تو بیمارستان خوده دکتر گفت دادم ماشالله سریع حال اومد البته بگما من همسرم و خانوادش درشتن ب ژن هم مربوط میشه یه قسمتش
سلام عزیزم .توی تایپکهای قبلتون گفته بودید وزن جنین کم بوده برا من گفتن کمه میخاستم ببینم بچه شما با چه وزنی و تو چند هفته به دنیا اومد ممنون میشم جواب بدید
سلام عزیزم .توی تایپکهای قبلتون گفته بودید وزن جنین کم بوده برا من گفتن کمه میخاستم ببینم بچه شما با ...
پسر من ۲۴ روز زودتر دنیا اومد هشت ماهه وزنشم ۲۵۵۰ بود
استرس نگیر اصلا فقط چیزایی که برا وزن گیری خوبه بخور من تا اخر بارداریم لیدی میل میخوردم ولی خب همه ادما که جثه یکی ندارن بعضیا ریزن بعضیا درشت ژنتیک هم تاثیر دارهددرکل اشتباه من و نکن ان شاالله سالم و صالح باشه استرس نگیر دکترا میترسونن ادم و تازه به من گفتن دور سر بچه کمه وزنش سه هفته عقب تره و... خداروشکر سالم دنیا اومد و الان هم که شش ماهشه وزنش رسیده به نمودار
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
خانومی بچه شما چطوره؟ پسر من دو ماه و ده روزشه. وزنش ایدهآله، ولی گاهی رنگش میپره. امروز بردیم دکتر گفت کم خونه و قطره آهن رو از الان شروع کنم. ولی اسیدفولیک نداد