عزیزم نگران نباش فقط قطره رو مرتب بده پسرم من یه ماه پیش بردم خداروشکر دکتر گفت بهتر شد و یه ساعت ق ...
ممنون عزیزم. فعلا دارم قطره میدم. برای پسر من لیپیفر نوشته، تا جایی که میدونم آهن لیپوزومال مثل لیپوزوفر یا لیپیفر مشکلی نداره که قبل یا بعدش شیر داده بشه. بازم تحقیق میکنم حالا که گفتین.
دختر من هم از 20 روزگی هموگلوبین پایین بود قرص بهش دادن شش ماه بعد آزمایش دادم تغییری نکرده بود یک نفر پیشنهاد شیر بز داد واقعا عالی بود هم کم خونی بر طرف شدهم وزن گیری هم دلدرد کمتر شد اگر تهران هستید یه مزرعه اطراف شهریار هست واقعا عالیه و تمیزه میتونید در مورد خواص شیر ب تو اینترنتم بخونید شمارشو براتون میزارم امتحان کنید صفر نهصد و دوازه ششصد سی چهل هشت هفتادو نه البته اگر خواستی از جایی شیر بز بگیری حتما بگ جلوت شیردوش کنن چیزی توش نریزن
دختر من هم وقتی تازه دنیا اومده بود دچار کمخونی شدید بود طوری که مجبور شدیم بهش خون وصل کردیم چند مدت قرص خورد اما تا شش ماهگی همون جوری کم خونی داشت البته من خودم هم کم خون بودم همیشه اما خداروشکر به خاطر حساسیت به شیر گاو بهش شیر بز دادم که بعدش هر بار آزمایش میداد خدارو شکر خوب شده بودم خودم هم مصرف میکنم منم خداروشکر خیلی خوبم یه مزرعه اطراف تهران هست اگه تو گوگل سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرسش میاد خیلی خوبه چون بز فرانسوی داره همه فصلها شیر داره شیردوشی هم جلوی خودتون انجام میده
شیر بز بهترین جایگزین شیر مادره من اینو از تجربه خودم میگم چون بچم نارس بود خودم شیر نداشتم از شانس بد من بچم به پروتویین شیر گاو هم حساسیت داشت نمیتونستم شیر خشک بدم از زمانی که شیر بز امتحان کردم نه تنها هیچ حساسیتی نداشت بلکه وزن و قدش هم خیلی خوب شده بعدها خودم خیلی مقاله خوندم در مورد شیر بز دیدم طلا هست برای کم خونی دیابت فشار خون نازایی عوارض شیمی درمانی زخم معده گوارش آسان سلامت قلب اسم برونشیت حتی رشد جنین در رحم نقش بسزایی داره حدود 96 درصد ویتامین و املاح و مواد معدنی داره برای اطلاع از خواص بیشمار شیر بز فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید خودتون پی میبرید که طلا هست اما بخصوص برای نوزادان باید از یه جای مطمن تهیه کنید اگه تهران زندگی میکنیدیه مزرعه هست همه فصلها شیر بز داره لبنیات شیر بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد واقعا طلاست
فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده فقط کافیه خواص شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل رو از گوگل سرچ کنید همه فصلها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه
فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل رو از گوگل سرچ کنید همه فصلها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی بهعلت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست
فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل رو از گوگل سرچ کنید همه فصلها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی بهعلت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست
من بر اساس تجربه شخصی خودم بهترین دارو شیر بز هست بهتون توصیه میکنم قبل از هر کاری فقط کافیه خواص شیر بز رو در اینترنت سرچ کنید بعد خودتون متوجه میشید چه گنجی هست شیر بز تنها یه مزرعه در تهران هست که شیر بز خالص داره و واقعا بهداشتی و تمیزه بدون هیچ افزودنی اونم مزرعه مروگل هست اگه اشتباه نکنم لبنیات مروگل رو تو گوگل سرچ. کنید آدرسش میاد و شمارو از خیلی از بیماری ها نجات میده
به جای استفاده از داروهای شیمیایی بهتره از شیر بز استفاده کنید منم شیر بز رو برای کم خونی و کم وزنی بچم بهش دادم شکر خدا خیلی بهتر شد چون شیر بز 96 درصد ویتامین پروتیین املاح و مواد معدنی شناخته شده در دنیا رو داره برای همین در کشور های پیشرفته تمام شیر خشکهاشون از شیر بز هست و کاملا شبیه شیر مادر هست اگه در تهران هستی یه مزرعه اطراف تهران هست همه فصلها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو سرچ کن در گوگل آدرسش میاد میتونی بری همان جا شیر دوشی جلوت انجام میشه
جای استفاده از داروهای شیمیایی بهتره از شیر بز استفاده کنید منم شیر بز رو برای کم خونی و کم وزنی بچم بهش دادم شکر خدا کم خونی و کم وزنی بهتر شد چون شیر بز 96 درصد ویتامین پروتیین املاح و مواد معدنی شناخته شده در رو داره برای همین برای کم. خونی و کم وزنی بسیار مفیده در کشور های پیشرفته تمام شیر خشکهاشون از شیر بز هست و کاملا شبیه شیر مادر هست اگه در تهران هستی یه مزرعه اطراف تهران هست همه فصلها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو سرچ کن در گوگل آدرسش میاد میتونی بری همان جا شیر دوشی جلوت انجام میشه
من بر اساس تجربه و مطالعات زیادی که در حوزه طب سنتی و تجربی دارم به مردم بخصوص مادر ها توصیه می کنم که کودکان ، نوزادان و بزرگ سالها که به کم خونی مفرط مبتلا هستند شیر بز بخصوص طبیعی بدون پاستو ریزه مصرف کنند مردم اگاهی خیلی کمی نسبت به تاثیرات شیر بز برای درمان ، بهبود و سلامتی دارند. من یک پزشک روسی بنام اولک می شناسم در شهر قدس ( قلعه حسن خان) که می گوید درمان بیمار بدون استفاده از شیر بز ناقص است و همه درمانهایش به نوع با شیر بز ارتباط دارد. او می گوید من تحقیقات علمی زیادی در حوزه شیر بز و حتی گوشت بز کرده ام و به معجز آن ایمان آورده ام ایشون به شوخی می گوید شما چه جور مسلمانی هستید که 124 هزار پیامبر داشتید و همه آنها به نوعی با دام سبک بخصوص بز سرکار داشته اند. این یک معنی عمیق است که در ارتباط با آن ساعت ها صحبت و مدارک وشواهد از بیمارانی که با شیر بز درمان می شود ایشان بحث می کند. شیر بز 96 درصد از کل آملاح ، مواد معدنی و ویتامین های شناخته شده در عالم با درصد متفاوت دارد که این مسئله حیرت انگیز است . بطور مثال ورزشکاران بزرگ دنیا از اب پنیر شیربز بصورت پودر یا مایع برای تقویت قدرت بدنی و ایجاد عضله استفاده می کنند چون شیر بز چربی خیلی کمی دارد مثلا چربی شیر بز سانن فرانسوی 2.8 است نسبت به گاور که 5.5 یا گوسفند 6.5 است و این با عث می شود که شیر بز سبک باشد به سیستم گوارش سالمند و نوزاد حتی سه روز فشا و ارد نکند اینکه در قدیم می گفتند اول شیر مادر بعد شیر دایه و بعد شیر بز به این حقیقت و تجربه گذشته از شیر بز برم یگردد شیر بز همه انزیمهای شیر مادر دارد . واقعا در باره خاصیت حیرت انگیز شیر بز مطالب علمی فراوان و مستدل وجو دارد.چیز من گفتم یک قطره از یک اقیانوس است بطو رمثال شیر بز برای برای نوزاد با پروتئین گاوری ، یا حساسیت به لاکتوز ، رشد و وزن نوزاد ، اسم ، مشکلات کبدی ، گوارش ، ریفلاکس ، یبوست ( معمولا ناشی از الرزی است) ، کاهش فشار خون ، کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بخصوص نوزاد و بیماران سرطانی بعد از شیمی درمانی برای برگشت سیستم ایمنی ، دردهای آرتروز، روماتیسم ، کمک به تغذیه و بازسازی سیستم عصبی بدن، بیماریهای التهابی شایع، بیشتر اینکه شیر بز بخاطر اینکه حاوی میزان زیادی گیلوساکارید است با شیر مادر تفاوت انچنانی ندارد و ترکیبات این شیر بدون هضم شدن وارد روده می شودو مثل یک پر بیوتیک برای نوزاد عمل می کند. شیر بز نسبت به شیر گاو حاوی مقدار کمتری از مواد الرژی زا است، به همین دلیل بسیار مناسب برای کودکانی است که الرژی نسبت به شیر گاو دارند (که حدود 20 درصد کودکان در جهان این چنین هستند). مصرف شیر بز برای افراد که داری کم خونی هستند بسیار مفید است، زیرا باعث خونسازی و تداخل بین آهن و کلسیم بشدت کاهش می دهد، و با کتریهای بیماری زا در روده را از بین می برد و در نهایت شیر بز داری منبع بالای کلسیم و فسفر می باشدکه در استخوان نفوذ کرده و باعث تقویت استخوانها بخصوص نوزادان و کودکان می شود. ولی نکته مهم مهم شیر بز نه هر شیر بزی ترجیحا شیر بز تازه در مزرعه عالی است البته شما میگد کجا گیر میاد من میگم مزرعه شیر بز مروگل مروبط به یک دکتر هست انسانی حرفه ای و اخلاقی است